Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kinézetemmel vannak bajok ....

A kinézetemmel vannak bajok . Rendbe lehet ezt hozni egy nyár alatt?

Figyelt kérdés

Az arcom tök pattanásos és miteszeres , a szemöldökömet nem merem kiszedetni . A hajam kb 15 cm je töredezett , de ha levágatnám kb csak válig érne . Nem tudok öltözködni , gagyi semmilyen ruháim vannak . És sajnos könnyen izzadós típus vagyok . A testemmel nem lenne semmi bajom , nekem tök megfelel csak ha körbe nézek senkin semmilyen striga, lapos has , mellvillantós poló ...lol még egy rendes melltartót nem találtam :( Annyira bírnám , ha ezt az egészet egy csettintéssel meg lehetne oldani . Mindenkinek van ízlése és valahogy kinéz , nornálisan sminkel ...csak én vagyok ilyen szar . Help !

16l

2019. ápr. 13. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Elmész kozmetikushoz, kezeli az arcodat, kiszedi a szemöldöködet. Az arcoddal ne várj csodát, nem lesz egy alkalomtól tök makulátlan, rendszeresen kell járni. Vagy ha erre nincs pénzed, akkor vehetsz rá valami krémeket. Vagy le is sminkelheted, de attól nem szűnik meg a probléma csak eltakarja.

A hajadat én levágatnám, én derékig érőből vágattam le vállig, és nagyon tetszik, azóta is ilyen, de ha nem akarod, akkor vegyél hajvégápolót, sampont töredezett hajra, stb.

Ruhák szempontjából, ha van olyan barátnőd aki jól öltözik, akkor kérd meg, hogy kísérjen el vásárolni. Vagy ha van olyan influencer vagy híresség, akinek tetszik a stílusa, meríts ihletet belőle, én pl imádom Holényi Zitát, annyira egyforma a stílusunk, mindig megnézem a haul videóit, és nem egyszer vettem már meg úgy valamit, hogy láttam a videójában és megtetszett.

Vagy ha nem akarsz egyediskedni, akkor bemész a Tally Weijlbe, és ott kb akármit megvehetsz, az biztos hogy a tinidivatnak megfelelő :D

Szerencsére nekem az izzadtsággal nincs problémám, de biztos vannak olyan erősebb dezodorok amik jók lehetnek neked.

Striáim nekem is voltak, mondjuk a fenekemen, így az nem látszott, de 1 évig kentem Dr. Kelenes krémmel, és mostmár szinte teljesen eltűntek. A mellvillantós póló meg nekem pl nem tetszik, nem akarom mutogatni a mellem, dehát ha neked tetszik, akkor miért ne vehetnéd fel te is?

Melltartót meg miért nem találtál? Ezt kifejthetnéd. Ha azért, mert neked is kicsi a melled, akkor a H&M-ben vannak tök jó melltartók kis méretben.

A smink meg nem kötelező (bár én nagyon szeretem), de meg lehet azt tanulni, ne légy elkeseredve, csak gyakorlás kérdése.

2019. ápr. 13. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Az arcoddal annyit tudsz kezdeni, hogy először el elmész kozmetikushoz, aki rendesen kinyomkodja az arcodat utána pedig rendszeresen tisztítod és sok vizet iszol! A szemöldöködet is meg tudod kozmetikussal beszélni szerintem. A hajadon ha már tényleg semmilyen szer nem segít, akkor jobb levagatni, ha nem is mindet, de egy kis felfrissules kell neki. A ruhaiddal kapcsolatban nem tudom mit értesz gagyi alatt, de ha saját stílust szeretnél, akkor nezelodj a kedvenc színeid között, nézz más lányokat hogyan öltözködnek és próbáld a saját személyiségedet belevinni. Izzadasra használj erős dezodort. Sok sikert!
2019. ápr. 13. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A sok pattanás és a mitesszer azért jön ki, mert sz..rt sz..rral eszel össze-vissza, nem iszol megfelelő folyadékot, plusz tinédzser vagy, tengnek benned a hormonok.

Anyukád nem szokta a hajvégeidet levágni időnként? Miért nem kéred meg őt erre?

Problémáid tipikus kislányos, tizenéves oltári nagy problémák.

Nincs stílusod? Hol élsz, ahonnan nem tudnál tájékozódni? Internet, divatblogok, magazinok, youtube?

Menj el diákmelózni és akkor lesz saját pénzed, hogy divatosabban öltözz fel. Sima kínaiakban is lehet csinos ruhát venni.

2019. ápr. 13. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Nekem felevente kozmetikus segitett a patikon, + effaclar duo+ krem es habzo arclemoso a maradekokon, vegul AHA savas hamlasztas a hegeken.

Szemoldokot szinten kozmetikusnal ajanlom, ha kell, tudok ajanlani Budapesten szemoldok szedesre, Fóton szemoldok+arcrisztitasra szalont, ahol biztos nem rontjak el a szemoldokod :)

Szintek tudok ajanlani Budapesten szalont ahol szempillaliftinget csinalnak neked (olyan hatasa van mint az 1D muszempillanak csak 100%ban termeszetes), en ezzel ki is utottem a sminkelest kb.

A hajad mindenkepp vagasd le, tudom nehez, en egy eve novesztettem allig erorol kulccsont ala de mivel szokitett volt le kellett vagni a kezelt reszt es megint vall fole er. De sokkal igenyesebb a rovid, egeszseges haj, mint a hosszu csunya! Lassabban is no, ha toredezett, mert a hajad a vegeket probalja helyreallitani, es nem a novekedesre megy a tapanyag.

Konnyen izzadasra en 2 dolgot talaltam, patikaban kerhetsz ilyen kencet ami megallitja az izzadast kb, nekem 100% megallitotta honaljon, viszont cserebe a hatamon izzadtam le :)) ugyhogy siman olyan ruhakat hordok amik nem tapadnak, jo az anyaguk, szelloznek, nem latszik rajtuk stb. Ami szagra bevalt az a dove originals dezodorok.

Ruhazkodasban instagram, youtube boven segit! De eloszor vegyel alapdarabokat (basics), ezekrol rengeteg infot talalsz a neten, ezekbe invesztalj! (Fekete/feher polok, egyszeru pulcsik, farmerek, ruhak, strapabiro, idotallo cipok, bordzseki, farmerdzseki, mind olyan szabasban/stilusban ami neked jol all es tetszik!)

En 45kg vagyok es telivagyok striakkal, sosem zavart. 70/A mellem van, sosem zavart! Sot, inkabb kis mellekkel hordok mely kivagasu felsoket, mint nagyokkal tennem, mert az kozonseges lenne. Nekem se lapos a hasam, foleg miutan ettem.

Szoval:

Kozmetikus arcrisztitasra es szemoldokszedesre

Fodrasz

Basic, jo minosegu, alkatra es stilusban hozzadillo ruhadarabok amikhez majd tudsz venni egyedibb/extrabb darabokat

Es ha nagyon szeretned meg akkor tenyleg ajanlom a szempillaliftinget, gelakkozast (nekem 16 eves korom ota mukormom van de igazabol nem letszukseglet, nekem azert van mert kislanynak nezek ki olyan pici vagyok)

Sminkbol max szempillaspiralt ajanlok, szemoldokod ha ritkas vagy nem latszik akkor kicsit erositheted, ami meg 30mp feltenni reggel az a arccsont kontut es highlighter (ovatosan, ne sokat!). Ezekkel igazabol kimerited a tini “meno” dolgokat :)

20/l

2019. ápr. 13. 23:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2019. ápr. 14. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Pattanások ellen állítólag jó a szex de leginkább az oriflame korrektor jött be. Sz egy csodaszer. Olyan mint egy rúzs de a fele sötét barack a fele zöld.

Milyen melltartóid vannak? Kinőtted őket? Milyen a melled? Nagy?

Eszel rendesen? Ha nincs meg a vitaminbeviteled akkor nem nő erős gajad és az igénybevétel miatt törni fog. Milyen ruháid vannak?

2019. máj. 7. 02:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Striák? Azok tök szexik. Izzadság ellen sima Penny s golyós dezodor kell. Milyen a tested ami neked megfelel?
2019. máj. 7. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!