Elálló fül és a strand?
Lány vagyok, elálló fülekkel kiskorom óta. Minden nyáron van benne egy kis 'görcs' a füleim miatt amikor strandra megyünk, pedig amúgy nagyon szeretem (mármint a strandot).
Az lenne a kérdésem hogy tudtok oda valami megfelelő fültakarós hajviseletet??
Kiengedve szoktam de egyrészt úgy nem valami jó strandolni, másrészt ha vizes lesz akkor is ugyanúgy rálapul a fejemre ugyebár és akkor megint csak látszik a fülem.
Az a lényeg hogy ne látszódjon hogy elállnak.
Tudooooom jönnek majd a válaszok hogy műtessem meg ha ennyire zavar és valószínűleg meg is fogom majd, de most az idei nyár előtt még nem.
Köszi a válaszokat !
Aha, sehol máshol ...
Amúgy pedig sima hétköznapokon nincs összekötve, stb. szóval ott annyira nem zavar. Meg nem dugom a fejem a csap alá pl. munka közben hogy rálapuljon a fejemre és látszódjon .
Úszósapka?
Amúgy szerintem az elálló fül szexi, és a pasik úgyse az arcodat fogják nézni :D
kb valami hasonlót tudnék elképzelni. A lényeg, hogy legyen valami extra a frizurába (fonàs vagy tekerés) a fül résznél is ami elvonja a figyelmet. Ha lazábbra fonsz egy franciafonást, akkor az alá még be is tudod dugni a füledet valamennyire.
Ó, egy sorstárs. Én ilyet hordok strandra összefogott hajjal, New Yorkerben lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!