Hogyan tüntessek el sebhelyet (pattanásból keletkezett a seb) a dekoltázsomról?
Tudom hogy nem szabad kivakarni a sebet de én mégis megtettem. A sebhely már szerintem meg van féléve és egyszerűen nem múlik el. Tudom hogy érzékeny ott nagyon a bőr de ennyire? Volt már sebhelyem és az igazat megvallva ennyi idő után alig látszódott! Itt miért látszódik ennyire?
Hittem abban hogy ha barnulok enyhül de semmi! Barnultam de ott ugyanolyan még mindig és elég zavaró főleg nyáron amikor pl strandra megy az ember :S
Várom a "megmentőmet"!
Velem is volt ilyen, csak az arcomon volt a seb. Én korrektorral/alapozóval próbálkoztam, bár az sem tüntette el teljesen. Amikor nem strandon vagy, szerintem ez a legjobb megoldás. Sajnos vannak olyan testrészek, ahol lassabban meg végbe a sebgyógyulás (pl. arc). Próbáld meg figyelmen kívül hagyni, és egyszer majd azt fogod észrevenni, hogy már el is múlt.
Vagy ha tényleg olyan szörnyű, kérdezz meg egy kozmetikust vagy bőrgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!