Tul vastag a szam, mitcsinaljak?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar,hogy vastag a szam. Tudom sok lany plasztikaztat,ellentetbe velem aki nagyon szeretne, hogy vekonyabbak legyenek az ajkaim. Van valami amitol vekonyabbak lesznek?2019. ápr. 11. 12:01
1/9 anonim válasza:
Legyen már eszed. Örülj csak, hogy termeszetesen vastag. Nézd már, hogy néznek ki a plasztikázott kacsacsőrűek.
A tied természetesen nőies és szexi.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a vastag, dús ajak, sem a vékony. A kettő közötti csókos jobb. Nagyon nincs rá módszer, amitől vékonyabb lesz, a vékony ajakból sem lehet természetes úton dúsat kreálni.
4/9 cameronmonaghanbabee válasza:
Szerintem meg örülnöd kéne neki.
Nekem mondhatni dúsak az ajkaim, és imádom őket, főképp ha még ajakceruzát és folyékony matt rúzst is használok mellé. <3
5/9 anonim válasza:
Fogadja már el mindenki magát, és másokat. Nincs olyan, hogy csúnya ajak-vastagság.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ne zavarjon, mert biztos szép! De ha zavar, fesd lilára vagy valami más sötétebb színre, így vékonyabbnak tűnik!
7/9 anonim válasza:
A legtöbb férfinek bejönnek a vastag szájú nők, persze sokat számít a formája is.
Jó lenne látni róla egy képet! ;)
9/9 anonim válasza:
Én korrektorral szoktam vékonyítani mielőtt kimozdulok otthonról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!