Lereszelhetek a túl vastag zselés épített műkörömből otthon?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam körmösnél,de szerintem nagyon vastag réteg zselét rakott rá és nagyon mű hatása van. Főleg a köröm tövénél van ez a vastag zselé réteg..
Ha lereszelek a tetejéből és utána teszek rá fedőlakkot akkor az segíthet ezen a problémán?
2018. dec. 29. 12:14
1/2 anonim válasza:
Megprobalhatsz lereszelni a tetejebol, de ha pl. szines zsele van a kormodon es azt tulreszeled, akkor az alapzsele ki fog latszani, ami rendszerint atlatszo.
Szerintem ezt inkabb most hagyd igy es legkozelebbre keress egy masik kormost, aki az izlesednek megfeleloen dolgozik
2/2 anonim válasza:
Ne nyúlj hozzá. Lehet, hogy neked vastagnak tűnik, de nem feltétlen az. Ha belenyúlsz, tönkrevághatod a köröm stabilitását, ami nyilván garanciavesztéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!