Pasik! Titeket mennyire zavar ha egy lánynak jó kerek segge van de terhességi csíkok vannak rajta?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 22:15
1/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy mint lány válaszolok, de elég csúnya dolog lenne egy pasitól, ha ilyesmi zavarni őt egy lányban.
3/8 anonim válasza:
Figyelj, ha kerek a kutyát nem érdekli, hogy kicsit csíkos (ráadásul az is csak közelről). 21F
4/8 anonim válasza:
Az ilyen pasinak az arcát a földbetaposnám!:) puszi
6/8 anonim válasza:
A terhesség csíkok alatt a striákra gondolsz?
Én lány vagyok, jó sok ilyen csíkkal, és még senki sem szólt be érte. Ha már odáig jutsz egy pasival, nem ezt nézi... Ha viszont téged zavar, akkor úgy intézd a dolgot, hogy félhomályban legyetek, ott meg nem látszik amúgy sem.
7/8 anonim válasza:
22:50-es: ki mondta, hogí van gyereke? Ezek a csíkok hírtelen növéstől keletkeznek, szó se volt arról, hogy a kérdezőnek gyereke lenne. Amúgy nagyon szemét dolog lenne a pasiktól, ha ez zavarná őket.
8/8 anonim válasza:
Engem személy szerint egyáltalán nem zavar(na).Akit meg igen,az szemét.Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!