Arc gyantáztatásával semmi rosszat nem teszek a bőrömnek, ugye?
Sziasztok!
Az arcomon, hajam vonalánál és az államon vannak apró szőrszálak, amelyek igaz, nem olyan vastagok, viszont engem nagyon zavarnak, mert ugye látható helyen vannak. Hormonproblémára gyanakodtam, mert nem csak ott szőrösödöm túlzottan, hanem kb az egész testemen, fél éve jártam orvoshoz, aki a végén csak még több vizsgálatot rendelt el, gyógyszert nem írt. A kérdésem, hogy ha elkezdeném gyantáztatni azokat a részeket az arcomon, nem lesz tőle csúnya a bőröm? Gondolok itt egy-egy vastagabb, hosszabb szálra, szőrbenövésre meg hasonlók. Soha nem csináltam még ilyet, és ezért picit tartok tőle.
A segítséget előre is köszönöm!

Nem àrt neki.
Ami fontos hogy elötte a területet fertőtlenísd bőrfertőtlenítővel.
Gyantázás után is fertőtlenísd, majd utána valamilyen nyugtató krémet tegyél rá. Pl: Aloe gél
De amúgy ajànlom hogy elösszőr menyj kozmetikushoz. Elleshetsz tőle egy-két trükköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!