Van aki megbánta hogy elkezdte szedni a szemöldökét?

Óóó, nekem 14 éves koromtól kellett szedni, mert ugyanis volt egy határozott íve, de alatta és fölötte(és az orrom fölött is LOL)kósza szálak hadserege volt! Azóta már kikopott a nemkívánatos rész, nem bántam meg! Nem túl feltűnő a változás, mert nem kellet a fél vastagságát kitépkedni. De így lényegesen szebb lett!!!!
22/nő

Én 10 éves korom óta szedetem kozmetikussal, mert már nagyon korán bozontos, sötét volt, és majdnem összeért.
De akkor hiába szedtem ki, 1 hét (!) alatt képes volt teljesen visszanőni.
Viszont azt bánom, hogy anno én is hozzányúltam párszor, amikor egy bizonyos, mai szemmel extrém vékony szemöldökű “példaképemre” akartam hasonlítani. A régi képeimet visszanézve úgy néztem ki, mint egy mongolidióta.
Azóta van pár hézagos rész benne, de már kezdek megelégedni a formájával, és már nem is nő Guinness rekordokba illő gyorsasággal. Hála Istennek! 😄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!