Lehet valamit tenni réses és apró fogak miatt?

Nekem is aprók a fogaim, a felső sorban két egyforma nincs, ráadásul hegyes, kicsit hosszabb szemfogaim vannak, úgy nézek ki, mint egy nőstényfarkas.
Nekem még senki sem mondta, hogy csúnya lenne, holott én látom, hogy nem szép. Sőt, egyszer egy férfi ismerősöm konkrétan megjegyezte, hogy neki pont ez tetszik a mosolyomban.
Az egyedüli, aki belekötött, az egy bunkó fogorvos volt.
Konkrétan megjegyezte, hogy ronda vagyok, nem szégyellem-e, hogy két egyforma fogam nincsen, bezzeg ha nála csináltatnék porcelánhéjat egy vagyonért...
Szóval, igen. Porcelánhéjjal lehet egyforma, szabályos fogsorod, de nincs sok értelme, mert tönkremehetnek alatta az egyébként egészséges fogak, annyit meg nem ér.
Más megoldás nincs.

Nekem is ilyen a fogsorom. Kicsi, és mindenhol van köztük rés, meg nem is szép szabályos formájúak. Volt kivehetős fogszabályzóm, de rendes nem, mivel a fogorvos azt mondta, hogy mivel ilyen kicsik a fogaim, mindenhogy lenne köztük rés. A héjakat ajánlotta.
Most, hogy undorító-e... Szerintem ha sárga a fog, az az ilyennél undorítóbb. (nem az alapszínére gondolok, hanem amin látszik a lepedék) Most konkrétan nem hívnám ezt undorítónak... Az ilyennel nem tudsz mit tenni. Mármint persze, horror összegekért lehet héjakat rakni, meg minden.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!