Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudtok fogfehérítési módszereket?

Tudtok fogfehérítési módszereket?

Figyelt kérdés
Szeretném fogaimat fehéríteni. [link] Köszönöm!

2019. jan. 1. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát. A legbiztosabb a fogorvosok által végzett.
2019. jan. 1. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:
De házi módszert szeretnék
2019. jan. 1. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. jan. 1. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szódabikarbónával a lerakódást el tudod távolítani és annyi. De az sem fehérít. Házi módszerek nem mindig jönnek be.
2019. jan. 1. 19:21
 5/9 anonim válasza:
Szia, gyógyszertárban kiválltható hidrogén peroxidot ajánlom! Nekem pár nap után (természetesen higított) szájöblögetés után látható volt a fehéredés. Olvass utánna!
2019. jan. 1. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:

én használok ilyen amerikából kapott fogfehérítőt, szerintem kicsit használ, de a szódabikarbónával ne ess a fogadnak, lehet több kárt csinál mint hasznot. esetleg a fogkrémedre szórj kevés szódabikarbónát és úgy.

utána ne igyál kávét, bort, kerüld azokat az ételeket amik elszínezhetik a fogad

2019. jan. 1. 19:51
 7/9 anonim válasza:

Nekem a SmileOn 18 alkalmas fogfehérítője bevált.

Előtte próbálkoztam szódabikarbónával is és alapvetően használt, viszont féltem a következményektől, ezért inkább egy biztonságosabb módszerre váltottam.

2019. jan. 2. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de az aktív szenes fogfehérítés működik, vagy az is csak egy "felhypeolt kamu"?
2019. jan. 2. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a diamond coco fogfehérítő pora van és szerintem egész jó. Látható az eredmény, nekem kb 2-3 alkalom után már látszott. Minden nap megmosom vele a fogam. Nem fogkrém helyett!
2019. jan. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!