Mennyire baj az ha géllakkozás közben pont odasüt a nap az asztalomra?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 11:57
1/5 anonim válasza:
Ugye ez vicc akart lenni? Miért amíg gél lakk van a körmeiden nem mész napra? 🤔
2/5 anonim válasza:
#1: ne írj, ha fogalmad sincs róla. A gél lakk uv fényre köt meg, ami a napfényben is van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 1-es úgy látom Te nem annyira értetted a kérdést, de lehet én fogalmaztam rosszul.
2-es neked nagyon köszönöm! Akkor próbáljak meg nem napsütésben gél lakkozni, inkább lámpánál? Akkor így elkerülhetem a "darabosodást"?
2019. ápr. 2. 16:51
4/5 anonim válasza:
En nem vagyok mukormos, de ha uv fényre köt a lakk, akkor én kerülnem a napfenyt.
5/5 anonim válasza:
A géllakk uv fényre köt. A nap is uv fényt sugároz... Húzd be a függönyt, vagy ne az ablaknál dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!