Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Számotokra milyen a...

Csajok! Számotokra milyen a "tökéletes férfi"? Külsőleg, viselkedés és öltözködés szempontjából?

Figyelt kérdés

Szőke, barna, fekete, kigyúrt, vékony, alacsony, magas? laza, nagyképű vagy visszafogott? elegáns, discos vagy talán sportos? hosszú hajú? rövid?

Másrészt kinek milyen fajta hajtípus jön be? Zselézett, kopasz, hosszú, rövid? Ha zselézett, milyen formában zselézett? Esetleg valamelyik sztár hajformáját lehetne példával felhozni! Vagy egy általatok ismert személyt, esetleg képpel együtt!

Várom a válaszokat!

2010. júl. 4. 14:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

huha:D hát ők elég "izomtalanok" hozzám képest:D nekem azért náluk nagyobb mellem és kezeim vannak... meg a hasam is kockásabb mint az övéké

ez lenne tehát a "tökéletes test"? kicsit lehet visszább kellene fognom az edzéseket ha ilyen testet akarnék:D

a filmjeiket amugy én is lájkolom:D

na.. már annyi mindent elmondtam magamról h kb ha összefutnál velem az utcán megismernél:D már talán csak annyit nem tudsz h 77 kiló 176 centi vagyok:D

2010. júl. 5. 22:50
 12/27 A kérdező kommentje:

a másik két válaszolónak pedig....

az előbbi az én emberem:) a 20 kilós disco's hit-es hajú agyon vasalt fejű emberekben én sem értem mit tud enni pár csaj

az utóbbi kommentelőnél pedig kicsit meglepett, hogy a göndör haj is bejön vkinek

2010. júl. 5. 23:12
 13/27 anonim ***** válasza:

Sok mindenkinek tökéletes pasi lehetsz de én nemszeretem a hatalmas karokat:D úgy nem tudom átölelni vagy lehet de nem kényelmesen:D

és annyit edz amennyi neked jólesik:)

Amúgy lehet megismernélek.Ha egy magas "nagy" szőkés barna bőrű zöldes szemű filmkedvelő jön velem szembe köszönök:D max hülyének néz de nem lényeg:D

első voltam:)

2010. júl. 6. 15:03
 14/27 A kérdező kommentje:

:)ez aranyos volt:D igen-igen majd talán 1x a moziban összefutunk vmi akciófilmen:) merrefele szoktál járni?

amugy nem magas az a 176 centi sztem:) inkább teljesen átlagos

ezek szerint te pedig alacsonyabb csaj lehetsz mondjuk olyan 155 körül?:) az tök jóó mert nekem a mini csajok igen be tudnak jönni

2010. júl. 6. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:

Nemszeretem az akció filmeket...szóval ott nem hiszem:D

nem is vagyok kicsi 160centi körül vagyok az nem annyira kicsi:D

hát Kecskemét és környéke...:D

2010. júl. 6. 18:00
 16/27 A kérdező kommentje:

háát sztem más tipusu filmeken se fogunk nagyon összetalizni mert elég messzi vagy tőlem:S:D

jó-jó nemám leharapod a fejemet mert leminiztelek:D nem vagy pici... pont jó az a 160 centi:)

azért engem érdekel h nézel ki úgyh majd irok rád egy püt ahol elküldöm az iwiw adatlapomat... majd ott jelölj be mert igen kivi vagyok rád:D

2010. júl. 6. 18:23
 17/27 anonim ***** válasza:
iwiwem nincs myvipest küldj:D
2010. júl. 6. 19:36
 18/27 A kérdező kommentje:

háát ez nehezen fog összejönni mert nekem meg myvipem nincs:D:D

facebook esetleg?

2010. júl. 6. 19:43
 19/27 anonim ***** válasza:
Nemélek olyannal...esetleg privibe elküldöd msned?:D
2010. júl. 6. 19:55
 20/27 A kérdező kommentje:

persze.. megadom

viszont a többi lány véleményét is várom ám még:)

2010. júl. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!