Milyen az első lábgyanta kozmetikusnál?
Ezelőtt még soha, semmim nem volt gyantázva, pár napja szántam rá magam a szemöldökgyantára, nem volt egy túl kellemes élmény, bár inkább a csipesz része nem. Ezen felbuzdulva szeretnék teljes lábgyantát. Milyen érzés, rosszabb, mint a szemöldök? Plusz, mivel teljes lábakat akarok gyantáztatni, ezért bugyig kell vetkőzni? Vagy tesz oda valamit? Ilyenkor ez hogy megy?
Előre is köszi a segítséget! :)
Egyéntől függ hogy meddig lessz sima. Ezt tudod majd kitapasztalni.
Kb 1 hónapig nekem szép.
Szerintem fájdalmasabb sokkal. Főleg az érzékenyebb területeken.
És igen nadrágot, zoknit le kell venni. Màshogy nemtudja megcsinàlni rendesen.
Én leszoktam takarni egy kis takaróval a vendéget a bugyi részénèl, ha latom rajta hogy szegyenlős, vagy ha ő kéri. :)
Bugyira kell vetkőzni úgy fér oda rendesen.
Szerintem nem vészes, egyedül a bokarész a mumusom, ott nagyon érzékeny a gyantára a bőröm.
Nem vészes annyira. Nekem elsőre sem volt nagyon fájdalmas, persze valamennyire meg kell szokni. Pedig nekem nagyon sok szőröm van, mert fiú vagyok.
Amúgy gyantázás után nekem kb 2 hétig sima a lában.
Levetkőzni bugyira/gatyára kell, mert csak így tudja megcsinálni, így fér hozzá normálisan a combod felső részéhez. Persze a lányok közül nem mindenkinek szőrös a combja felül. Nekem viszont van bőven sajnos fiúként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!