Első tetkó tippek?
Van egy barátnőm neki van egy halom de semelyik se fájt neki se tarkón vádlin hason stb
Én a Good to Live feliatot szeretném a karomra, elsőre a felkarom belső felére gondoltam de többen mondják ott nagyon fáj.
szerintetek melyik részén fáj kevésbé?
Amúgy csak nagyon picibe akarom a legegyszerűbb betűtípussal.
Szerintetek kb mennyi idő lesz?
Gyógyulásra tanácsokat adnátok?
Eléggé félek... :/
Ha ennyire fosol a tetoválás miatt akkor erre még nem állsz készen.
Hogy ne csak offoljak, a tetkó ott fáj a legjobban ahol a legvekonyabb a bőr (térd, könyök, bordáknál, keresztcsont).
"Good to Live"
Milyen eredeti ötlet.
:DDDDD bocs, de szerintem ne tetováltass, neked még értelmetlen ez a dolog ahogy olvasom a dolgokat.
Csatlakozom a ketteshez.
Ne tetováltass. Ha semmi ötlet, semmi olyan, ami különleges jelentéssel bír számodra, akkor semmi értelme. Legalábbis szerintem divatból vagy mert x-nek is van, tök hülyeség.
Good to live??? Minek? Miért ez? Miért angol? Ez tipikus mai gagyi divattetkó.
Azért ezt választottam mert a nagymamám a halálos ágyán ezt mondta és számomra fontos.
Nem azt kérdeztem mit tetováltassak
Ha valami annyira nagyon-nagyon-nagyon fontos és valóban nagyon számít, akkor miért is érdekel, hogy fáj-e vagy sem? :)
Nekem az első tetoválásom az egész lábszáram fedi. Színes volt, több órán át tartott, egy részletben lett megcsinalva.
Érdekelt, hogy fájni fog-e? Nem, mivel ez a tetoválás nekem sokat jelentett :)
2 fulem mogott van, ott azert eleg vekonyka a bor, de nem veszes a fajdalom.
Ha felsz, hogy faj, akkor nem allsz ra keszen, es nem is akarod igazan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!