Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Első tetkó tippek?

Első tetkó tippek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm neki van egy halom de semelyik se fájt neki se tarkón vádlin hason stb

Én a Good to Live feliatot szeretném a karomra, elsőre a felkarom belső felére gondoltam de többen mondják ott nagyon fáj.

szerintetek melyik részén fáj kevésbé?

Amúgy csak nagyon picibe akarom a legegyszerűbb betűtípussal.

Szerintetek kb mennyi idő lesz?

Gyógyulásra tanácsokat adnátok?

Eléggé félek... :/

2018. dec. 3. 10:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

én még a PCimet is nyugtatóval lővettem.

Az a baj hogy hiába akarom nagyon és vágyom rá sajnos a fájdalomtűrőm az a béka segge alatt, olyan értelemben hogy például ha varrásnál éppenhogy megszúrja az ujjam a tű akkor véraláfutásos lesz 2 napig és az egész kezemben érzem hogy fáj.

Az utolsó PCmet 1 hónapja lövettem még mindig sebes gyulladt és fáj. Az azelőtti 2 hónap múlva mondtam hogy talán már megmarad.

Orr Pc-nél meg majd félnapig sirtam annyira fájt az orrom.

Tudom hogy akárhova csináltatom szenvedni fogok vele nagyon sokáig mert ilyen a testem. Csak kérdeztem, hogy általánosságban melyik a legkevésbé érzékeny része a karnak.

Az a baj hogy az én testem rohadtul érzékeny minden semmiségre és nehezen "teszi túl magát rajta".

Pici horzsolások is hetekig megmaradnak mire teljesen eltűnik.

És lehet mondani hogy "jaj ha nem birod ne csináltass majd ha felkészülsz", lelkileg hiába készülök fel a fájdalomra ha az nekem akármilyen is, fájdalom csillapító tabik és kencék tömkelegét jelenti majd mint a PCmnél :D

Lehet mondani hogy táptalaj vagyok mert ilyeneket is szoktak rám mondani de mindenkinek más a teste :D

Azért is kérdeztem gyógyulásra mik az alapok pl viz érheti-e meg ilyenek :D

2018. dec. 4. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 úgy érheti víz, hogy leöblítheted hideg vízzel, ha éget. Áztatni semmiképpen sem szabad!
2018. dec. 4. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Majd a szalonban elmondjak a kezelest, ha meg ugyis rohadtul faj neked minden akkor nem mindegy igazabol? Azok alapjan amit elmondtal, tul eled, csak ne hisztizz ra elore es akkor nem fog megjobban fajni mert felsz
2018. dec. 4. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:

A tetkós majd mindent el fog mondani.

Neki az is érdeke hogy megmaradjon, nem csak az hogy megcsinalja.

Ne izgulj előre semmit!

2018. dec. 4. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!