Nem régen találkoztam egy nagyon szép vörös hajú csajjal. Nyilván bárnelyik hajszínk viselője csodálatos,de én akárhol látom a környezetemben,folyamatosan bántalmazva vannak akár hétköznapi,akár párkapcsolati téren is. Miért van ez?miért tekintünk úgy rájuk mint egy külön faj?
Férfiak,ti vonzódtok a természetes vörös csajokhoz?
És légyszi az ilyen sztereotípikus meg mindenféle mende mondás dolgokat kerüljük,mert nem a kérdésre ad választ.
Köszönöm.
2019. márc. 28. 18:32
3/11 anonim válasza:
én szeretem a természetes vörös hajat és a szeplők is vonzóak tudnak lenni ha nem jelenik meg nagyon nagy mértékben hanem például csak a szemek alatt és az orron
2019. márc. 28. 18:33
4/11 anonim válasza:
Mert ezt anyósom mondta, aki vidékről származott. Náluk volt ez egy mondás. Csak tudn(t)ak valamit ..... ( persze gondolom a természetes vörösre értették, nem a mostanában divat mindenfélére)
2019. márc. 28. 18:35
5/11 anonim válasza:
Pedig jó apám mindig azt mondta, hogy minél rozsdásabb a tető, annál nedvesebb a pince.
2019. márc. 28. 18:45
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszenek a vörös pasik. :)
2019. márc. 28. 18:47
7/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük. Volt egy kolléganőm, akiről 3 éven keresztül azt hittem, hogy barna a haja, míg ő maga árulta el, hogy az valójában vörös. Nekem fel sem tűnt. Nagy-Britannia északi részén (főleg Skóciában) sok van belőlük, nálunk jóval ritkább, nyilván ezért bántják őket.
2019. márc. 28. 18:54
8/11 StevenUp válasza:
Én nagyon
2019. márc. 28. 18:57
9/11 anonim válasza:
Elég sok vörös hajú ismerősöm van, köztük az unokatestvérem is.
Egyetlen egyszer nem hallottam, hogy beszóltak volna nekik, vagy lekezelték őket emiatt. Pont, hogy egy csomóan áradoznak arról, hogy mennyire szép és különleges a termèszetes vörös haj.
A festett vörös haj már más tészta. Az a gond, hogy a vörösre festett hajú nők kb. 90%-ának nagyon rosszul áll ez a szín, mert egyszerűen nem illik a színtónusukhoz, és úgy néznek ki vele, mint egy kísérletező, identitását kereső tizenéves.
2019. márc. 28. 20:06
10/11 anonim válasza:
Nekem hosszú vörös hajam van, szeplőim max nyáron jönnek ki. Szerencsére nem bántott senki még emiatt, sőt, a legtöbb srác, akivel randiztam egyszerre azzal indított, hogy mennyire tetszik nekik a hajszín, sosem voltak még vörös hajú csajjal, milyen különleges etc
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!