Nektek melyik női parfüm a kedvencetek? (Bővebben lent)
Nőként melyik parfüm után nyúlsz legszívesebben?
Férfiként melyik parfüm tetszik leginkább a nőkön? (Ha pontos márkát és nevet nem tudtok, milyen jellegű, citrusos, rózsás stb.)

A két kedvencem a Versace Crystal Noir, különleges,talán megosztó illat, sajnos az én bőrömön annyira nem marad meg, mint ahogy sokaktól olvastam, de ruhán remekül ottmarad,valamint a Guerlain Mon Guerlain, rajtam ez remekül kitart még fürdés után is érzem, kellemes, kedves illatt.
További befutók:
Guerlain Samsara, egy keleties, szintén nem univerzális, mindenki által kedvelt illat.
Michael Kors Sparkling Blush édes de nem tiniparfümös.
Trussardi Donna, sajnos ez a másik ami rajtam nem tartós, de nagyon kellemes citrusos, kissé virágos, nőies illat, főleg melegebb időre ajánlom. Van egy barátnőm, aki évek óta Trussardit használ rajta egész nap érződik mindig.
Más nőkön szinte mindig a Lancome parfümökre figyelek fel, de rajtam sajnos furcsák, kesernyések valamiért.

Nekem a Marc Jacobs Decadence
Különleges, édeskés-uborkás, áh, imádom.
Férjemen a Viktor&Rolf Spicebomb, ami nagyon fűszeres, édes illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!