Mi a véleményetek azokról az elvileg heteró pasikról, akik sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 18:17
2/15 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2019. márc. 22. 18:43
3/15 Metionin 

válasza:

Semmi, én ilyesmiken nem akadok fenn.
5/15 A kérdező kommentje:
ad magára azzal hogy elnőisíti magát? Tényleg a feminin női hangú fiúcskák a vonzóak mostanában? Akik musicallyn vonaglanak?
2019. márc. 22. 19:27
6/15 Metionin 

válasza:

A smink miért változtatna a férfi hangján? Lol ne keverjük már a szezont a faxommal. A másik hogy egy női smink sem csak rikító színekből és vakolatból állhat, egy bb krémet, korrektort, szemöldökigazítást ugyanúgy nem veszel észre egy férfin sem mint ahogy egy natúr sminket egy nőn.
7/15 anonim 

válasza:

Szívük joga, hogy mit csinálnak.
A férfi modelleket, színészeket is sminkelik, igaz, nem a klasszikus mértékben, max. egy kis alapozó, korrektor é szemöldök igazítás.
Semmi problémám nincs azokkal a pasikkal, akik szeretnek nőkhöz hasonló volumenű makeupot viselni.
100 évvel ezelőtt a nők sem viseltek még nadrágot, miniszoknyát vagy ha mégis, akkor elég sok negatív kritikára és nemtetszésre számíthatott. Ma már ez teljesen elfogadott.
8/15 cameronmonaghanbabee 

válasza:

Szerintem ez nem baj. Csak ad magára. Egy kis alapozó, korrektor, bronzosító nem a világ vége.
9/15 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik, de különösebben nincs róla véleményem, ha ő így érzi jól magát, akkor hajrá.
10/15 anonim 

válasza:

Az ő dolga, de az én pasim így biztosan nem lesz. Egy Igazi férfitől ez távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!