Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 23 évesen van még esély hogy...

Valaki : kérdése:

23 évesen van még esély hogy nagyobbak lesznek a melleim?

Figyelt kérdés

Nem olyan kicsi, 75 Bs melltartót szoktam hordani (valamelyik típusból jó az A is.... :( ) de van még hova fejlődni.

Lehet hogy nőni fog még? Vagy tehetek érte valamit? Ha híznék, jobb lenne? Bár nem igen tudok hízni, 56 kiló fölé nem megyek pedig sokat eszem. Most 52 vagyok

2019. márc. 16. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi baj a 75B-vel, én minimális - 1 méret vagyok, és 21 éves. 12 éves korom óta olyan vagyok elől, mint egy kisfiú. Ne gondold, hogy B-s mellűnek lenni rossz.
2019. márc. 16. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Maximum már csak ha fogamzásgátlót szedsz (emiatt ne kezd el), vagy terhesség alatt.

Amugy a B kosár közepes, nem kicsi, a 75B pedig az átlag méret.

2019. márc. 16. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az jó mell! Ha lesz tejed, még nőni fog!
2019. márc. 16. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És ha majd lesz babám és amiatt nagyobb lesz, az maradni is fog, vagy csak ameddig a baba szopizik?

Emiatt nem kezdem el a fogalmzásgátlót sőt, gyereket sem alkotok csak ezért :D

2019. márc. 16. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Erre a választ megadják neked sokan a

Gyerekvállalás, nevelés / szoptatás kategóriában, ha kiírod

2019. márc. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!