Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Dobo Agi jol nez ki?

Szerintetek Dobo Agi jol nez ki?

Figyelt kérdés
Vagyis megfelel kiralynonek? Szerintem szep es csinos is, de nem kiralynonek valo, olyan kicsi vekonysag, persze tudom h vekonynak kell lenniuk de neki nincs az a feltunoen szep megjelenese, ami szerintem egy kiralynonek kell.
2010. júl. 3. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem!!

túl vékony

a feje túl nagy a testéhez képest..

aránytalan

amúgy az arca szép lenne

2010. júl. 3. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az arca egyáltalán nem tetszik, szép, de olyan átlagos. Nem királynőnek való szeirntem sem. Egyetértek veled, kérdező, pont a véleményemet írad le róla:)

Mondjuk a felhozatal se volt semmi...

2010. júl. 3. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Helyeske, de szerintem nem kimondottan gyönyörű, kicsit manó feje van.
2010. júl. 11. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos, de nincs meg az a különlegesség az arcában ami egy szépségkirálynőhöz kellene. Szerintem!
2010. júl. 11. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különleges nincs benne, nem csúnya, de rémesen átlagos (külsőre) de a stílusa rettenetes, egy ételmes, összefüggő mondatot nem bír kimondani, ezek mellett, fellenguős, nem dolgozik semmit stb...:D
2022. jún. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!