Szerintetek Dobo Agi jol nez ki?
Figyelt kérdés
Vagyis megfelel kiralynonek? Szerintem szep es csinos is, de nem kiralynonek valo, olyan kicsi vekonysag, persze tudom h vekonynak kell lenniuk de neki nincs az a feltunoen szep megjelenese, ami szerintem egy kiralynonek kell.2010. júl. 3. 10:41
1/5 anonim válasza:
nem!!
túl vékony
a feje túl nagy a testéhez képest..
aránytalan
amúgy az arca szép lenne
2/5 anonim válasza:
Nekem az arca egyáltalán nem tetszik, szép, de olyan átlagos. Nem királynőnek való szeirntem sem. Egyetértek veled, kérdező, pont a véleményemet írad le róla:)
Mondjuk a felhozatal se volt semmi...
3/5 anonim válasza:
Helyeske, de szerintem nem kimondottan gyönyörű, kicsit manó feje van.
4/5 anonim válasza:
Teljesen átlagos, de nincs meg az a különlegesség az arcában ami egy szépségkirálynőhöz kellene. Szerintem!
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi különleges nincs benne, nem csúnya, de rémesen átlagos (külsőre) de a stílusa rettenetes, egy ételmes, összefüggő mondatot nem bír kimondani, ezek mellett, fellenguős, nem dolgozik semmit stb...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!