Milyen szemüveg keretet válasszak?
Most fogok új dioptriás szemüvegeget venni és soha nem volt eddig ilyen divatos és szép szemüvegem ezért most szeretnék :) Milyen formájú vagy így alapból milyen keretet válasszak?
Ami így hozzám illik és szép, mert egy szemüveg azt mondják öltöztet :)
19/F
Pontosan leírtad a kritériumokat. Ami illik hozzád.
Hiába divatos éppen valamelyik forma vagy anyag, ha Neked nem áll jól és nem érzed jól magad, ha belenézel a tükörbe, akkor inkább ne vedd meg.
Hatalmas a választék minden boltban. Vigyél valakit magaddal, aki segít a választásban, és szánjál rá akár egy órát is a próbálgatásra.
Igen, magamnak viszont ezt nehéz megállapítani...
Ami azt illeti senki nincs akinek a segítségét kérhetném :/ Nem vagyok valami populáris ember... Kevés barátom van ők meg nem jönnek mert messze van az a bolt ahol venni akarom.
Jaj de aranyos vagy köszi szépen :)
Csak nem tudom, elég öregek a az ilyen emberek és nem tudom mennyire értenek a divathoz :D De próbálom nem túl aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!