Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szemüveg keretet...

Milyen szemüveg keretet válasszak?

Figyelt kérdés

Most fogok új dioptriás szemüvegeget venni és soha nem volt eddig ilyen divatos és szép szemüvegem ezért most szeretnék :) Milyen formájú vagy így alapból milyen keretet válasszak?

Ami így hozzám illik és szép, mert egy szemüveg azt mondják öltöztet :)

19/F

2019. márc. 13. 18:12
 1/6 klopusz ***** válasza:
100%

Pontosan leírtad a kritériumokat. Ami illik hozzád.

Hiába divatos éppen valamelyik forma vagy anyag, ha Neked nem áll jól és nem érzed jól magad, ha belenézel a tükörbe, akkor inkább ne vedd meg.

Hatalmas a választék minden boltban. Vigyél valakit magaddal, aki segít a választásban, és szánjál rá akár egy órát is a próbálgatásra.

2019. márc. 13. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, magamnak viszont ezt nehéz megállapítani...

Ami azt illeti senki nincs akinek a segítségét kérhetném :/ Nem vagyok valami populáris ember... Kevés barátom van ők meg nem jönnek mert messze van az a bolt ahol venni akarom.

2019. márc. 13. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jó optikába mész,akkor az optikus aki veled fog foglalkozni pontosan azokat a kereteket fogja neked kivenni amik illenek az arcodhoz,és neked tetszik.Nem kell parázna rajta,tuti,hogy jót fogsz választani.🙂
2019. márc. 13. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyos vagy köszi szépen :)

Csak nem tudom, elég öregek a az ilyen emberek és nem tudom mennyire értenek a divathoz :D De próbálom nem túl aggódni...

2019. márc. 13. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem minden optikában idősek az eladók. :D Én olyanban voltam, ahol két fiatal nő dolgozik. De a nagyobb üzletekben (mint a Vision Express vagy hasonló országos hálózatok) biztosan követik a trendeket.
2019. márc. 14. 23:02
 6/6 qborka ***** válasza:
Fúrt keretet javaslok, téglalaphoz közelítő alakú lencsével. Az időtálló és mindenkin jól áll. A szemüveg nem olcsó dolog, a divat mostanában túl gyorsan változik, most menő, 2 év múlva már nem biztos, lecserélni drága móka lenne. Én 7 évvel ezelőtt vettem szemüveget, 30.000 forint volt.
2019. márc. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!