Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyetemista lányok! Van más...

Egyetemista lányok! Van más is akinek ilyenkor már bütykei vannak a lábfején?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez ennyi idősen ciki, ha ilyen a láb?

2019. márc. 11. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ciki. Ismerősi körben 55-65 éves korukban lett ilyen a lábuk azoknak, akik álló munkát végeztek és/vagy nagyon sokat jártak magas sarkúban.
2019. márc. 11. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan màr...

Ez örökletes főkent.

Nekem van férfi ismerősöm akinek ilyen a làba. Sose hordott magassarkut. Még is fiatal kora óta bütykös a làba. Édesanyjàtól örökölte.

Barátnőmnek pedig kisgyerek kora óta ilyen.

Sok embernek van. Nem ciki!

2019. márc. 11. 13:53
 3/7 Metionin ***** válasza:
87%
Szerintem se életkorfüggő. Én 28 vagyok, nem bütykös a lábam de már több gimis osztálytársamnak is az volt anno pedig nem jártak magassarkúban.
2019. márc. 11. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak az egyetemista lányok betegsége lehet ez?

Vagy aki már dolgozik azt elkerüli ez a kór?

2019. márc. 12. 07:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért téged is érint?
2019. márc. 12. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szerencsére , csupán arra lettem figyelmes hogy nem egy kérdés hangzott itt el úgy hogy bele lett keverve az egyetem mintha ez teljesen egyértelmű lenne hogy mindenki egyetemen melegszik.
2019. márc. 12. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok egyetemista,de korban ott tartok.Igen sajnos jókora bütykeim vannak az amúgysem kis lábamon. (43)
2019. márc. 14. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!