Szépnek lenni egyetemista lányként; hogyan?
Mi kell ahhoz, hogy egy egyetemista lány, 20-21 éves, jól nézzen ki?
Szerintetek mitől szép egy ennyi idős lány?
Köszönöm!:)
Nem vagyok egyetemista. És fiatalabb is vagyok ennél a korosztálynál...
Puszta kíváncsiságból kérdeztem ezeket,mert egy kis inspirációt szerettem volna a jövőre nézve. Látom ez sokaknak probléma...
Ruhában például ilyenkor jobb egy kicsit "felnőttesebb" darabokat hordani, de mire odaérsz valószínűleg ki fog forrni a stílusod :)
Amúgy sztem a Casual elegáns jó lehet
(Pl ősszel kötött pulcsi cseruza szoknyával és csizmával)
Persze nem pont ezekkel a darabokkal, de hogy érthető legyen az egyszerű-elegáns fogalma :)
Csatlakozom a fent írtakhoz az arcot illetően, a testről pedig annyit, azt se hanyagold el. Futást, tánc, konditerem... találd meg a sportot amit kell, fogyassz kevés cukrosat, de elegendő hasznos tápanyagot, és a testalkatod meghálálja.
Amúgy meg a fiúk túlnyomó többsége szerint szexis a szoknya-magassarkú-harisnya kombó.
Csak okosan, ne ess át a k#rvásba, és ha fáj tőle a lábad, a magassarkú sem kötelező.
(Mondjuk egy combközépig érő szoknya, harisnyával és tornacipővel dögös tud lenni. :) Találd meg a stílusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!