Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Foghíj az nagyon gáz?

Foghíj az nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Sziasztok 20 èves fiu vagyok nem mondanàm magam csunya srácnak(màsok szerint sem vagyok az) az a csunya bennem szerintem ,meg màr többen is megjegyezték hogy foghíjjas vagyok:Fent/közepen a kèt fogam, kèrdèsem az lenne egy lànyt ez mennyire zavarna? Most igy elgondolkodtam lehet nagyon hülye kèrdèst tettem fel :D ha kell küldök kèpet
2019. márc. 8. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem cuki :)
2019. márc. 8. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Egyetértek az elsővel, nekem is bejön :) ha kiállnanak az rosszabb lenne.
2019. márc. 9. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha az összhatás jó, hiányozhat a fogad, mert azzal együtt is szexi vagy akkor, ha extrém szép ember vagy!!!!
2019. márc. 9. 11:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak ezt az egyet nem gondoltam volna hogy valaki szerint "Cuki" :D köszönöm vàlaszaitokat
2019. márc. 9. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van

Páromnak tetszik

N

2019. márc. 9. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Semleges.

Azt viszont taszítónak tartom amikor valakinek minden foga közt rés van, olyan gyermeteg és természetellenesnek hat felnőtt emberen :/

2019. márc. 9. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátomnak is pont így van, ő most 21 éves. Ez az egyik, ami megtetszett benne annó. Különleges. Szerintem ne aggódj miatta. :)
2019. márc. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!