Mennyi az esély arra, hogy a gyökérkezelt metszőfogam életem végéig jó lesz?
Hat mindhárom örlőfog, az egyik helyén egy koronás fog volt 15éven át, de mindig paráztam, hogy vajon mikor fog leesni a korona, úgyhogy egyszer meguntam, kihúzattam a csába, aztán annak a helyén lett az első...
Lényegébem csak egy fém csavar ami bele van rögzítve az állkapocsba és a tetejére rá tudnak valahogy erősíteni egy fog kinézetű dolgot, amit természetesen személyre szabnak... a másik kettő meg később tönkrement fogak, amiket gyökérkezelni kellett volna, de én soha többet nem akarok velük bajlódni, ami tönkremegy, annak a helyén implant lesz nincs mese.
Én az altatástól parázok, jobban szeretek ébren lenni, rendesen leérzéstelenítenek, úgyhogy fájni nem fáj, csak marha kellemetlen... kontrollra meg én ígyis úgyis járok negyedévente 27éves korom óta, mert akkortól úgy látom, hogy érdemes... inkább kontrollra kiadok párezret 3 havonta, minthogy mégegyszer életemben úgy fájjon, mint akkor fájt...
Basszus.. akkor elkezdek spórolni
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!