Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire számít daginak ha...

Mennyire számít daginak ha valaki 168 cm és 67 kg? 17/L

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 11:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16%
Barátnőm 165 cm és 58 kg, és ez már szerintem nem a legszebb alak, pont a határon van :S 168 cm-hez 67 kg elég soknak tűnik, így kép nélkül, de attól még lehetsz csinos.
2010. júl. 2. 12:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
nyugi jó vagy igy. fogyj, szálkásodj 5 kilót kábé, és tökéletes leszel. legyen rajtad mit fogni. 45 kilós csajjal szóba se szabadna állni, csak ha 150 cm. 17F
2010. júl. 2. 13:04
 23/27 A kérdező kommentje:

165 cm 58 kg az olyan átlagos... :D

azért sok dagi csaj van.... ezért nem zavar annyira...

és igen....

168 cm vagyok és ha 68 kg lennék már a kövér túlsúlyos stb kategória lennék.... elvileg ez még átlagos....

az meg, h csinos vagyok-e hát mindenki mást mond....

tény, h a kép sokat segítene... de a kérdést nem lehet törölni.... és nem akarom, h felismerjenek... XD

amúgy 165 cm-nél 65 kg-tól túl súlyos... :D

és neked is köszi a választ... :D

2010. júl. 2. 13:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha egy picit tornázol és fogysz akkor tökéletes alakod lesz :) én 166 cm vagyok és 46 kg...úgy nézek ki mint egy fogpiszkáló és utálom de nem tudok hízni :S:S
2010. júl. 2. 13:25
 25/27 A kérdező kommentje:

hát igen az is szar....

igen ez általába úgy van, h aki vékony az hízni akar aki kövér az fogyni....

semmi nem jó... :D

de azért itt ha végig olvasod a válaszokat akkor látod, h sok pasinak az tetszik amilyen te vagy... :D

2010. júl. 2. 13:30
 26/27 anonim ***** válasza:
45%

Én 178 centi és 63 kiló vagyok.

1,5 évvel ezelőtt 56 kiló voltam. Irtó sovány voltam, nem állt rajtam sehogysem a ruha. Aztán a szülés után maradt rajtam pár kiló, és sokkal elégesettebb vagyok magammal, mint előtte.

Neked ez a súly sok. Ha 40 éves lennél, 3 gyerekkel, akkor azt mondom okés, de te még csak 17 vagy.

Ne elégedj meg így magaddal! Nyilván te is látod, hogy duci vagy, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést.

Sportolj, étkezz egészségesebben. Persze csak ésszel!

2010. júl. 2. 15:24
 27/27 A kérdező kommentje:

hát nem vagyok elégedet...

de a barátom azt mondta, h ettől még szeret....

és kíváncsi voltam, h ez más férfit mennyire zavarna...

meg azt mondta, h szerinte fölösleges a fogyókura csak tönkre teszem magam....

2010. júl. 2. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!