164 cm vagyok és 54 kiló! Én daginak érzem magam! Tényleg az vagyok?
Figyelt kérdés
nemrégen még 52 voltam és nagyon idegesit h majdnem 3 kilót felvettem és az a tipus vagyok akin látszik is! amugy szerintetek is sok ? (16/ lány)2009. febr. 18. 19:04
2/10 anonim válasza:
nem sok,sőt pont jó!
én pl.:160cm és 52kg vok,14évesen...a tiedhez képst inkább ez sok picit,és zavar is:S
3/10 anonim válasza:
16 évesen ez normális súly. Szóval ne aggódj, egyáltalán nem vagy dagi. És semmiképp ne fogyózz mert azzal csak ártanál, és az első hely ahonnan fogyni kezdesz a melled lenne.
4/10 anonim válasza:
én 17 éves vagyok,165 centi én 44 kiló,de engem legebéznek,úgyhogy no para,szerintem ideális vagy.
5/10 anonim válasza:
Én 18 éves vok 16x cm(nemtom pontosan)és olyan 50 kiló körül, de én még szeretnék felszedni párat, mert nagyon vékony vagyok, és ez szerintem már nem szép. Úgyhogy egyáltalán ne érezd magad daginak, mert biztosan nem vagy az.
6/10 anonim válasza:
en 158 es 53 kilo vok,sztem a te sulyod pont jo.Az enyem az kicsit sok de sztem nem olyan veszes.szerintetek?(14vok)
7/10 anonim válasza:
162 centi 53 kiló vagyok. 31 éves. :)
8/10 anonim válasza:
én is 16 éves lány vagyok, és szintén 164 cm, csak éppen 58 kiló, s ennek ellenére egyáltalán nem érzem magam kövérnek, szerintem neked sem kellene:)
9/10 anonim válasza:
az én ismerősöm 14 éves 165 cm és 46 kiló és fogyózik
10/10 anonim válasza:
16éves lány vagyok, 57 kiló, most fogytam 13 kilót, de még mindig kövérnek érzem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!