Szerintetek 167 centihez hány kg az ideális?

Lány vagy fiú? Hány éves?
Én 22 éves nő vagyok, és 65 kiló. Mindenki szerint vékony.

50-nel te gebe lennél.
Szerintem 55-60 kg.
Én 159 centi 49-50kg vagyok. Vékony sportos az alakom.

Milyen max 50kg?! Hol, Etiópiában?!
Nem mindegy, hogy milyen korú, felépítésű, életmódot folytató nőről van szó, kezdjük ott.
Teljesen más a normál súly egy 50 feletti, legalább egyszer szült nő esetén, egy 16 éves, még fejlődésben lévő kamaszlány esetén.
170cm vagyok (tehát majdnem annyi, mint a kérdésben), 50kg-san konkrétan úgy néztem ki, mint aki beteg.
Most akkor a kérdésedből kiindulva nekem is valahol 40-45kg körül kéne lennem, mert hát az az ideális, a maximum 50kg, kortól függetlenül. Ja, bocs, nem. Felnőttként.
Kamaszként nyilván max 30kg, ebből kiindulva, ugye? .
Ha a BMI-re vagy kíváncsi, valahol 55-67kg környékén esne a normál, azaz egészséges tartományba.

6, Nem rosszból, de szerintem enyhe testképzavar azért befigyel. Vagy annyira szerencsétlen az alkatod, hogy kizárólag egy helyre hízol (pl csak fenékre, vagy csak hasra), hogy 167cm magasan 56-57kg-mal tehénnek láttad magad.
170cm vagyok, 60-63kg közt ingadozik a súlyom, és egyáltalán nem vagyok tehén.
Mondjuk nekem homokóra alakom van, vékony derékkal, nagy mellekkel. Ha nem lenne ekkora mellem (75F), simán beleférnék a 36-os ruhákba, csak a mellem miatt kell 38-as pl egyberuhából.
Szóval, vagy testképzavarod van, vagy rossz az alkatod.

Illetve, azt kérdezted, hány kg az ideális, tehát mennyivel esik az ember lánya az egészséges tartományba.
Ez pedig továbbra is minimum 55kg, és nem maximum 50kg.
Nem az volt a kérdés, mennyi kg számít 167cm-hez nagyon nagyon vékonynak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!