Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átvertek. Szerintetek mit tegyek?

Átvertek. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy a volt kozmetikusomtól vásároltam egy 20 -e ft értékű kezelést amit márciusig beválthatok nála. Ő időközben megharagudott rám mert nem mentem hozzá... szót szót követett és megsértődött. Nem hajlandó visszafizetni a kupon árát persze számlát se adott. Szerintetek mit tehetnék hogy vissza kapjam a pénzem? Tudom 20 e ft nem sok de nekem igen! Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 22. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Semmit sem tudsz tenni, mert nincs bizonyítékod, hogy fizettél. Esetleg jelentheted a NAVnak, hogy nem adott neked nyugtát, nézzenek rá. Ha kiderül hogy trükközik több kára lesz mint 20 ezer ft.
2019. febr. 22. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
20 e nem kispénz. Ahol lehet kiírnám mit csinált pl google értékelés, fb oldala.
2019. febr. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!