Szerintetek Nagypál Krisztina modell mennyire szép? 10/?
2019. febr. 21. 21:13
1/21 anonim válasza:
Az arca szép, de nincs semmi dereka.
2/21 anonim válasza:
Az arca szép de azt hiszem testileg lenne mit javítani
4/21 anonim válasza:
Az arca nagyon szép, bájos, illetve a haja is tetszik.
Az alakja, pontosabban az alkata viszont nem a legszerencsésebb.
Nincs dereka (ez genetika, nem tud formázni rajta), ezért túlságosan egyenes.
5/21 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem az arca se szép. A teste meg egy botsáskáéval vetekszik.
6/21 anonim válasza:
Nem tudom, lehet nekem más az ízlésem de én arcra sem látom szépnek. Hatalmas szája van, szinte köbe éri a fejét. Nekem erről ez jut eszembe
7/21 anonim válasza:
Az arca semmilyen, félprofilból beesett arcszerkezet, a mosolya taszító, szemei bágyadtak csak a sminkkel van kiemelve.
Deszka, egy nőnek legyen már értelmes alkata.
+sablon szőke
Manapság a legtöbb csaj így néz ki, sablon lenyalt haj, sablon smink, testben formátlan.
9/21 anonim válasza:
Van pàr kép amin tényleg szép az arca, a többin inkàbb furcsa, úgyhogy látni kellene smink nélkül is, hogy pontozni lehessen
10/21 anonim válasza:
Smink nélkül 10/9,5
Sminkkel 10/6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!