Szerintetek Nagy Réka modell átlagon felüli szép?
Egyáltalán nem. A mosolya pedig nagyon fura, engem taszít.
Az se mindegy milyen modell típusról beszélünk!
Több fajta van, más más kritériumokkal.
Az arc sok esetben minnél semleges, átlagosnak kell lennie a sminktípusok miatt, ugyanis egy igazán szép karakteres arcra nem passzol minden smink.
Ahogy pl a homokóra alkatú nőnek esélye nincs rendes ruhamodellnek lenni, mivel sok ruha nem állna jól rajta, előnytelenül állna - ezért keresnek deszka colosokat.
A homokóra alkatot a derék karcsúságával lehet igazán kiemelni.
Pl nekik nagyon elönytelen a mell alol bővülő nyári vagy alkalmi ruhák, mert nincs kiemelve a derekuk szép vonala.
Eközben egy deszka felveheti s nem terhes kismamának néz ki benne.
S lehetne még mesélni.
Szóval a modellkedés sok esetben nem az igaz szépségről szól, hanem arról, hogy az adott dologhoz megfeleljen az emberi test.
+ legyen érzéke és egy kisugárzóbb önbizalma a pózoláshoz.
Jelenleg én:
Pályázatra keresek női modellt, akinek olyan arckarektere van, ami az én szépség ideálomnak megfelel +homokóra alkat.
Azzal az arccal még nem is találkoztam amire azt mondanám "nah te most jössz velem", alkat...
Nyitott szemmel nézek folyamat, néha néznek is a lányok minek nézem őket.
Volt olyan aki meg is kérdezte s elmondtam, megnyugtatva hogy nem vagyok lezbi 😂
Azt viszont megfigyeltem 2 csoportra oszthatnám a nők megjelenését:
• igénytelenek, hanyagolják magukat, sőt sok esetben +10-30évvel idősebbnek néznek ki.
• s kik igényesebb vagy csak annak hitt megjelenésükkel, azt hiszik "nah így szebb vagyok" - holott a tonnányi sablon smink, semmilyen lenyalt klónhajak... Nos nem mondhatni, hogy szépek.
+ a nők zöme nem is edzi a testét s nem egy helyen látni (fiataloknál is), mi az ami nincs feszesítve, karban tartva.
Pl felkar, toka, has, comb...stb
Sőt a pia miatt kialakult pocak.
Kiemelem:
EZ ÁTLAGOS megfigyelés.
Voltak kivételek, de ott más nem stimmelt.
Pl
Egyszerű elegáns megjelenésű, jó alkatú nő, de durva kiemelkedő állkapoccsal 😞
Azt se feledjük: Mindenkinek más a szépség ideálja.
Pl van egy átlagos klón lány s az átlagos semmilyen farokcentrikus pasik növelik az egóját neten keresztül. S olykor elszörnyedek kinek milyen izlésvilága van 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!