Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Nagy Réka modell...

Szerintetek Nagy Réka modell átlagon felüli szép?

Figyelt kérdés
[link]

2019. febr. 13. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Egy modell azért modell mert szebb az átlagtól. :D
2019. febr. 13. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi idősen nem nagy teljesítmény hogy szép és feszes a teste, az arca nekem kicsit ló és olyan fejet bír vágni ha nem mosolyog, mint amikor a rossztanuló gyerekkel a tanár fejben számoltatja ki hogy mennyi 15 x 15. Az összhatás nyilván jobb az átlagnál, de ha leszeded róla a tünci ruhákat, elveszed a személyi edzőt és nem adsz neki sminket három hétig - meglepődnél.
2019. febr. 13. 19:43
 3/12 anonim válasza:
82%
Nem mondanám kimondottan szépnek, átlagos arc sok sminkkel.
2019. febr. 13. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem igen.
2019. febr. 13. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem, csak vékony. Nekem már túl vékony.
2019. febr. 13. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Szép,de vannak nála sokkal szebbek,szóval nem mondanám átlagon felülinek.
2019. febr. 13. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem átlagon felüli azért, de nekem nem tetszik, már az Aranyéletben sem tetszett, de akinek bejönnek az ilyesmi nők, azok közül a szebbik.
2019. febr. 14. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Baj, ha nekem nem tetszik? Olyan fura feje van
2019. febr. 14. 08:15
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Szemelyesen ismerem es nem lehet tagadni, hogy szep, bar nekem mar kicsit unalmas ez a Pamela Anderson karakter. Szemelyisegre viszont borzaszto, teljesen mas, mint a mediaban felepitett “szereny, tisztesseges lany” kepe. Emellett borzaszto vekony, kb. ra van szaradva a bor a testere (en is modell vagyok, szoval nem elhizottkent szidom, de Reka meg a modellvilagban is tul vekonynak szamit)
2019. febr. 15. 03:27
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán nem. A mosolya pedig nagyon fura, engem taszít.

Az se mindegy milyen modell típusról beszélünk!

Több fajta van, más más kritériumokkal.

Az arc sok esetben minnél semleges, átlagosnak kell lennie a sminktípusok miatt, ugyanis egy igazán szép karakteres arcra nem passzol minden smink.

Ahogy pl a homokóra alkatú nőnek esélye nincs rendes ruhamodellnek lenni, mivel sok ruha nem állna jól rajta, előnytelenül állna - ezért keresnek deszka colosokat.

A homokóra alkatot a derék karcsúságával lehet igazán kiemelni.

Pl nekik nagyon elönytelen a mell alol bővülő nyári vagy alkalmi ruhák, mert nincs kiemelve a derekuk szép vonala.

Eközben egy deszka felveheti s nem terhes kismamának néz ki benne.

S lehetne még mesélni.

Szóval a modellkedés sok esetben nem az igaz szépségről szól, hanem arról, hogy az adott dologhoz megfeleljen az emberi test.

+ legyen érzéke és egy kisugárzóbb önbizalma a pózoláshoz.

Jelenleg én:

Pályázatra keresek női modellt, akinek olyan arckarektere van, ami az én szépség ideálomnak megfelel +homokóra alkat.

Azzal az arccal még nem is találkoztam amire azt mondanám "nah te most jössz velem", alkat...

Nyitott szemmel nézek folyamat, néha néznek is a lányok minek nézem őket.

Volt olyan aki meg is kérdezte s elmondtam, megnyugtatva hogy nem vagyok lezbi 😂

Azt viszont megfigyeltem 2 csoportra oszthatnám a nők megjelenését:

• igénytelenek, hanyagolják magukat, sőt sok esetben +10-30évvel idősebbnek néznek ki.

• s kik igényesebb vagy csak annak hitt megjelenésükkel, azt hiszik "nah így szebb vagyok" - holott a tonnányi sablon smink, semmilyen lenyalt klónhajak... Nos nem mondhatni, hogy szépek.

+ a nők zöme nem is edzi a testét s nem egy helyen látni (fiataloknál is), mi az ami nincs feszesítve, karban tartva.

Pl felkar, toka, has, comb...stb

Sőt a pia miatt kialakult pocak.

Kiemelem:

EZ ÁTLAGOS megfigyelés.

Voltak kivételek, de ott más nem stimmelt.

Pl

Egyszerű elegáns megjelenésű, jó alkatú nő, de durva kiemelkedő állkapoccsal 😞

Azt se feledjük: Mindenkinek más a szépség ideálja.

Pl van egy átlagos klón lány s az átlagos semmilyen farokcentrikus pasik növelik az egóját neten keresztül. S olykor elszörnyedek kinek milyen izlésvilága van 😂

2019. febr. 22. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!