Az ciki ha 15 évesen 70/A-sak a melleim?
a 2. csak hülyül sztem...
A kérdésre a Válasz:
1.Ha azt mondom ciki, mit csinálsz, megnagyobbíttatod? Esetleg nagyobb melltartót hordasz?!
2. Nem, nem ciki, az nem ciki szerintem, ami ellen nem tudsz tenni. Fog még nőni, valószínűleg:)
Legalább tudsz sportolni,az meg még mindig lényegesebb (mert viheted is vele valamire ha úgy van),minthogy a pasik a melleiddel beszéljenek...-.-'
Még szerintem nőni fog még csak 15 éves vagy.
egyébként meg a Normális pasiknak(már ha van ilyen), nem a melleider fog szeretni.Neki úgy is fog tetszeni ami van neked:).
nem ciki még nőni fog! nézz körül a családban persze a női tagokon ha mindenkinek kicsi a melle akkor valószínűleg neked sem lesznek hatalmasak
(az hülyeség hogy a kis mell nem lóg nem egy ilyet láttam már hogy B kosarú és csüngött...:S)
22/F
nekem 23 évesen akkora...miért lenne ciki...másnak meg én szóljak be, hogy nagy a segge?
tessék felnőni...
úristen, dehogy ciki. én lennék a helyedben..
13 éves vagyok és 85/D-s a mellem. és k_rvára zavar.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!