Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akik autóval járnak és el...

Akik autóval járnak és el vannak tunyulva/hízva?

Figyelt kérdés
Azok nem érzik rosszul magukat ha mondjuk meglátnak biciklizni/sétálni egy szép vékony nőt /férfit?
2019. febr. 13. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi köze van ennek autóhoz?
2019. febr. 13. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk az, hogy nagyon sokan a kényelem miatt híznak el. Miért nem tudsz a kérdésre válaszolni?
2019. febr. 13. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a kényelem miatt hízik el az ember. Hanem attól, hogy sokat eszik és keveset mozog. Én is nagyon kövér vagyok, folyton vékonyabb emberek vesznek körül de ném erzem emiatt rosszul magam állandóan. Attól érzem rosszul magam, hogy már 1 km-en kifáradok, nem jók rám a régi ruháim és újat venni is szar mert ami tetszik abból nincs méret. Meg attól, hogy pontosan tudom az egészségügyi következményeit és csak idő kérdése, hogy jelentkeznek e. Persze mint sokan mások én is ugyan úgy halogatom az eletmódváltást. Mindíg majd holnap. De tudom, hogy borzasztó és változtatni kellene.
2019. febr. 13. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól lesz valaki kövér, ha autóval járnak.

Pl. ha valaki 50 km-re dolgozik lakhelyétől, az hogy menjen el oda?

És mi van, ha autóval jár, de közben odafigyel az étkezésre, és mellette eljár sportolni?

Egyébként, aki kövér, az meg ne irigykedjen a vékonyakra, hanem legyen ez neki motiváció és fogyjon le.

2019. febr. 13. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
De, nagyon rosszul érzem magam az autóban miközben más a havazásban, esőbe megy dolfozni gyalog/biciklin. Nincs is jobb dolgom mint bámulni a járókelőket miközben vezetek.
2019. febr. 13. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!