2018 nyarán szúrt dupla köldök pc nem gyógyul, gennyedzik azóta is, mi a baj? (kép)
Próbáltam a kapott géllel kenni, mikor elfogyott betadint,alkohol együtt próbáltam,de azóta is ilyen:
Most 10mmes van benne. 8as is belefér,12túl hosszú. Orvosi fém van benne,simán ki lehet cserélni,az nem fáj,a bőr a pc szár fölött nincs elvékonyodva. A 4 lyuk bemeneténél viszont mindegyik esetben piros a bőr, nedvedzik,gennyes. Mit csináljak vele? Egyáltalán nem lett jobb.
Megemlítem még,hogy industrial pc-t szúrtak nekem pár hete, de ki kellett venni,mert pár nap után úgy bedurrant,hogy az egész állkapcsom fájt, és a nyakam, a fülem mögött az ér ki volt dagadva teljesen. Nem értem mitől,mikor normálisan ápoltam azt is...
21 éves vagyok,nem kell rejtegetnem,vagy nem tudom, naponta minimum 2x kezelve van a köldök pc,de nem múlik ez a gyulladás.
Segítsetek kérlek! Köszönöm.
*alkoholt
*a nyakam is;
Olyan nincs!
A doki is ki fogja, ha nem szeded, akkor csak rosszabb lesz, vérmérgezés, betokozódás, sebészi kimetszés,...
Hàt ez valami rettenetűl néz ki. Most nem a pirosságról beszélek..
Szerintem eleg idiótan néz ki hogy 2 van lőve.
Nekem is van 1 db. Kb 4 hónap alatt meggyógyúlt. Octaniseptel fertőtlenítettem és tetránnal kenegettem. Első hetekben, amikor fájt akkor leragasztottam .
Nem mentem strandra, balatonba elég sokàig. Csak amikor màr teljesen meggyógyult.
Ez màr nem egészséges hogy több mint féléve ilyen àllapotban van...
Ha ilyen hülye vagy , hogy fontosabb a piercing az egeszségednél akkor ne vedd ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!