Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy barátommal [fiúk vagyunk]...

Egy barátommal [fiúk vagyunk] ugyanabban a gondban szenvedünk. Hogyan lehetne a pólónk hónalja NEM sárga?

Figyelt kérdés
Nem számít mivel mossuk, vagy öblítjük akkor is megsárgul. Hogy lehet ezt a gondot leküzdeni?

2019. febr. 9. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Spray helyett esetleg deo stick, golyós deo, pumpás deo-t próbáltatok már? Talán van olyan, ami nem hagy foltot. Én nő vagyok és általában natúrkozmetikumokat használok pl. biobaza, alverde, dr. organic golyós dezodorjait, ezek sosem fogták meg a ruháimat szerencsére. Vannak belőlük uniszex és men illatok is.

Ha csak az illat miatt kell és nem az izzadás gátlás miatt, akkor vannak nagyon finom illatú arcszeszek, borotválkozás utáni arcbalzsamok, ezek nem hagynak foltot a ruhán, nem hivalkodóak, mégis nagyon kellemes érzeni az illatukat.

Illetve férfi kézkrémnek is lehet nagyon kellemes, megnyugtató illata, és bármikor a kezedre tudod kenni.

Sokat dobhat egyébként egy finom illatú sampon, hajzselé, finom uniszex öblítőszer.

A ruhákból folteltávolítóval, fehér ruhák esetében fehérítővel, szódabikarbónás illetve mosószódás áztatással is eltűnhetnek az ilyen elszíneződések :) Illetve vannak "sport-mosószerek" amik elvileg elnyomják az izzadság szagát. Én még nem próbáltam ilyesmit, de lehet, hogy nektek beválik.

2019. febr. 9. 23:51
 12/16 A kérdező kommentje:

#7 -

igen izzadásgátlót kellemes illattal használunk.

#8 -

a feketén fehér foltot hagy. hiába mosom ki olyan kemény a hónaljánál a póló és fehér. Szinte törik.

#9 -

köszönöm a tanácsot ☺

#10 -

neked is köszi ☺

#11 -

Milyen a pumpás deo???

a barátom fújósat, én meg golyósat használok. [#8 hoz.szólásra válaszom olvasd kérlek feljebb ↑]

köszi a tanácsot neked is ☺

mindkét szempontot osztottan helyezzük figyelmi előtérbe. i.gátlás + illat.

kézkrémet nem használok személy szerint én, mert idegesítő h síkos a kezem =D Nem tudok mértéket tartani a krémekkel =D

Arcszeszt se használok soha. Borotválkozás után se =D Az én bőrömnek nincs szüksége rá.

Megsúgom a titkom: amivel fürdök három betűs edény mosogató szer. J-vel kezdődik a neve és fenomenálisan habzik. Azért ezzel fürdök, mert jól lemossa a PH-értékem. Nekem nem kell a jujj milyen finom a bőröm hatás. & azért nem írtam ki a nevét mert már egyszer törölték egy kérdésem ezért =D

Hajzselét se használok.

reggel megfürdök a 3-betűs cuccal, majd kenek magamra golyós izét és ennyi. estére meg mint aki befőttben áll két hónapja olyan a pólóm =D sajna nincs lehetőségem napközben cserélni.

És köszi még egyszer a segítséget ☺

2019. febr. 10. 00:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem hogy nem lesz soha ilyen a pólóm, akármilyen dezodort használok?
2019. febr. 10. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Emric's essentials natural deodorant.

Semmi káros nincs benne, 100%-ban működik, és nem lesz foltos tőle semmi.

2019. febr. 11. 08:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönönm ☺

2019. febr. 27. 19:58
 16/16 anonim válasza:
Lakkozzátok be a hónaljatokat.
2019. ápr. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!