Nyelvpiercing körüli elsárgásodás mit jelent?
Kedden csináltattam és minden rendben volt vele. Pár napja viszont elkezdett sárga lenni a nyelvem körülötte. Mindent betartottam amit mondtak a szalonban.
Kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm.
Ha betadinnal öblögetsz, előfordulhat. Corsodyl esetén nem, illetve phlogosol esetén sem.
Nem tudom, hogyan ápolod, de:
corsodyllel, vagy phlogosol oldattal napi 4-5x, illetve étkezések után, illetve, ha dohányzol, akkor minden cigi után öblögess alaposan.
Óvatosan moss fogat, első pár napban kevés fogkrémmel, majd utána se sokkal. Nyelvedet is mossd meg a fogkefével, a piercing körül óvatosan.
Ne játsz vele az első hónapban. Ha túlságosan szorulna, akkor cseréltesd ki hosszabb szárú ékszerre.
Az enyhe gennyedzés, fehér-sárga váladék normális.
A duzzadás 3-4 hét alatt megy le teljesen. Cserélni 2. hónap után érdemes. Műanyag golyósra, de titán, vagy legalább orvosi fém szárasra.
Forró, fűszeres, rágós ételeket kerüld az első héten, a tejtermékeket, pedig 3 hétig. (Tej, mindenféle tejkészítmény, vagy tejet tartalmazó dolgok.)
Ha ezeket betartod, akkor a jó.
Néhány helyen nem mondják el teljesen és részletesen.
Ha mégis valami baj lenne, akkor menj vissza a szalonba ahol csináltattad és kérj tőlük tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!