Industrial piercinget szeretnék és kéne pár infó. Válaszolsz?
1.Nah,azt szeretném kérdezni hogy milyen,meddig fáj meg ilyenek?
2.Hány éves kortól lehet/ajánlott?
3.Valaki ha Kaposváron tud olyan helyet ahol lehet csinálni az megírná nekem?
Ha valaki válaszol ezekre a kérdésekre azt nagyon megköszönném!Remélem érthetően fogalmaztam.
Igazából a fájdalom idejét nem lehet meghatározni. Ugye a porc miatt alapból lassabban gyógyul, plusz ugye az industrialhoz két lyuk kell. Mire teljesen meggyógyul, az lehet 1-2 év. Viszont mindenkinek másmilyen a gyógyulási időszak, van akinek 3-4 hónapig is fáj valamennyire, és van akinek pár hét alatt rendbe jön.
A piercingesek többsége 16 felett már csinál szülői beleegyezéssel.
Nem vagyok kaposvári, szóval ajánlani nem tudok. Keress rá neten, biztos találsz 1-2-őt. :)
A szúrás egy 10-es skálán kb 5-ös. A gyógyulás sokkal jobban fog fájni, mint maga a szúrás. Vigyázni kell, hogy ne akadjon, ne nyomódjon. Nekem szúrás után már úgy 4-5 héttel teljesen elmúlt a fájdalom, viszont kezeltem utána is és kezelem most is, mert hajlamos sebesedni a szúrás helye, de csak belül. Október óta van meg amúgy, szerencsére nekem nem lett vadhúsos. Mivel porcos, ezért sokáig gyógyul, 1 évbe is telhet, mire teljesen jó lesz.
Kaposváron ajánlom a Loco Tattoo-t és azon belül is a Renner Gergőt, nagyon jófej, ügyes srác. Írj rá facen nyugodtan. Ékszert nem tartanak, azt neked kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!