Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Budapesten hol szúrnak industr...

Budapesten hol szúrnak industrial piercinget 14 éveseknek is?

Figyelt kérdés

Lányom januárban tölti a tizennégyet, és már nagyon rég ilyen piercinget szeretne. Megbeszéltük, hogy születésnapjára kaphat ilyet, és a felét én állom neki, másik felét az édesapja.

A Westendben a Fetish Studioban szúrnak már 14 éveseknek? Természetesen én is jelen lennék.

Vagy ha nem, akkor hol csinálnak ilyet Budapesten és/vagy környékén?

Köszönöm előre is.

45/N

2018. dec. 22. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
100-ból 99 helyen megcsinálják. Kell a pénz!
2018. dec. 22. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
valaszt nem tudok sajnos, de de aranyos anyuka vagy ❤️
2018. dec. 22. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is ottvagy, akkor megcsinálják. De megkérzldezheted a szalont is, facen fent van az elérhetőségük.
2018. dec. 22. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Budapest legtöbb szalonjában nem vállalnak felelőségget a 16 éven aluliaknak szúrt ékszerre épp ezért is nem vállalják el a legtöbb helyen. Bizonyos helyeken elvállalják, de vigyázni érdemes, hogy hova mentek, mert sok helyen nem figyelnek oda annyira. (Látványra odafigyelnek, de a valóság és a látvány két külön dolog.

A fetish szalon elérhetősége:

WestEnd City Center

– aluljáró szint, Kosztolányi Dezső Nagykrt. 40.

Cím: Budapest 1060, Váci út 1-3

Mobil: +3670 505 1281

E-mail: studio | @ | fetishtatoo.com

Nyitvatartás

H-K-SZ-CS-P-SZ

12.00-20.00

Hívd fel őket, vagy dobj rájuk mailt, bár én szeretem hangsúlyozni, hogy kerülni kell a plázákat. (pusztán az alapokból kiindulva és személyes tapasztalatok alapján)

16 éves kor felett csinálnak. Legalábbis azokon a helyeken, ahol tudom, hogy rendes és profi, hozzáértők dolgoznak, ők 16 év alatt nem vállalnak el senkit. Sem engedéllyel és jelenléttel, sem nélküle.

Illetve rendes anyuka vagy, tényleg, viszont, ha esetleg mégsem találtok rá embert, akkor kozmetikushoz semmiképp se menjetek. Inkább várjatok vele még két évet, minthogy két lőtt, roncsolt lyuk és pár kellemetlenséget kapjon a lányod.

Sok sikert! ;) és kellemes ünnepeket!

2018. dec. 23. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Írtam nekik, jelenléttel megcsinálják.

Egyébként a tertvérem is náluk csináltatott industrialt, nagyon szép lett, nagyon higiénikus mind a hely, mind a körülmények.

Kellemes ünnepeket!

2018. dec. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!