hát jó lenne :D
én már nagyon kiváncsi vagyok :D
nevedet is megmondhatnád :D
nekem is :)
de sztem már elárulhatod.. :D úgyis csak ugyanazok fognak ide írogatni gondolom.. .:S
de én még mindíg olyan 20-23 körülire tippelnék.
Pff.... majd fogunk neked itt könyörögni, hogy mondd el. Leszarom.
Agyilag úgyis tudom mennyi vagy :D
Amúgy nekem is leesett, hogy nem igazi tetoválás de gondoltam senki nem nézi annak nem említem meg. Akkor tört ki belőlem a röhögés amikor a csaj bekérdezett, hogy ő is ilyet akar stb. :DDDDDD
Cöhh-cöhh.
azért szólod le a tizenéves lányokat, mert fiatalok?? na ne nevettess már! amúgy nem mindenki olyan mint egy kiskirálylány!! nyisd már ki a szemed!
ja, és NE OFFOLJ!
13/L
20 körülinek nézlek
08:58!
Nem fogok egy 13 éves kislánnyal vitatkozni! Tény, hogy vannak rendes korodbeli lányok is, meg olyanok is akik viselkedését inkább ne firtassuk. Nem szóltam le a tizenéves lányokat. Én is voltam ennyi idős. Nem is olyan régen. De akkor még teljesen más volt minden (10 évvel ezelőtt). Egy annyi idős még megmukkanni se mert...bezzeg most. Tisztelet a kivételnek!
Hogy On is legyen: mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!