Géllakk a köröm végén miért pattog le?
Mindig van egy ilyen hozzászóló, aki úgy viselkedik, mintha egy orvostól kérdeznénk meg lépésről lépésre az agyműtét menetét.
Tehát ha lakkozod bármivel, mindegyik rétegnél ugye befested a körömlemezt, majd a végén picit lehúzod vékonyan az élénél is (de nem kell alá sem festeni és figyelj, hogy a bőröd se legyen olyan a köröm alatt).
Ójaj de még mnnyit hallom, de látom is az a baj. Neked se sikerül normálisan, pont ezért pattog le. Hiába irtak itt le az élzárást, ez csak egy nagyon kis része az egésznek. Az előkészítés nem ezt jelenti. Fogalmad sincs nilyen folyadékokat kéne rákenned,de tudod nekem aztan teljesen mindegy mit és hogyan teszel.
És habár nekem megvan a szakmám, de nem ebben dolgozom, de kitanultam, fizettem érte, miért is osszunk meg mindenkivel?
Oké nem agysebészet, de elég nagy problémákat lehet így is okozni hozzá nem értőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!