Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan nőhet meg egy hét...

Hogyan nőhet meg egy hét alatt a köröm akkorára hogy az ujjbegynél kilátstódjon?

Figyelt kérdés
Most kb az ujjbegyem végéig érnek a körmeim de szeretném ha egy hét alatt megnőne hosszúra!! Tudna valaki ebben segíteni?:)

2019. febr. 3. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

SEHOGY nem fog megnőni.

Nincs olyan csodaszer, amire vágysz.

Kis mértékben lehet segíteni, de hetek alatt látszik csak a hatása pl egy haj-bőr-köröm vitaminnak.

Egy hét alatt kb 1 mm-t fog nőni.

Ezen az oldalon, meg a krémmánián is olvastam már olyat, h vki elkezdte szedni ezeket a vitaminokat, mert pl vékony, törékeny a körme. Aztán lehúzta, hogy már egy hónapja szedi, de semmi javulás...

komolyan, ezek az emberek nem tudnak gondolkodni?

Ez egy elhalt szarulemez, ami már kinőtt, azon nem lehet változtatni, csak azt lehet erősebbé tenni, ami még most képződik, tehát a körömágy felől, ahol a fehér félhold van.

Márpedig mire az a rész eljut az ujjbegyed végére, eltelik vagy 3 hónap. Legalább ennyi idő, míg a teljes köröm visszanő, ha vkinek mondjuk leesik.

Nekem egyszer leszedték egy csúnya gyulladás miatt, a lábamon, a nagylábujjamon. Az azért nagyobb, szélesebb is meg hosszabb is. Fél év volt, mire teljesen visszanőtt.

2019. febr. 3. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónap alatt nő meg a 0-ról akkorára.
2019. febr. 3. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha megnézem, kb 4 mm van a körmöm végétől az ujjbegyemig, tehát az tényleg egy hónap, ahogy a 2. írja.

Van, aki tök szerencsés ebből a szempontból, mert alapból hosszú körmei vannak, ami úgy is hosszú, hogy teljesen le van vágva.

Másnak meg töpszli, széles és rövid körmei vannak, ami nem szép és nem nőies, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha sikerül hosszabbra növeszteni, mint amilyen széles, akkor már néz ki valahogy.

2019. febr. 3. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Most így a kommenteket olvasgatva rájöttem, hogy brutál gyorsan nő a körmöm. Két hét alatt simán nő fél centit.

Szerintem egyébként ez genetika, van akinek gyorsan nő, van akinek lassan. Ha valami alkalomra kéne a hosszú, csak a műköröm marad szerintem

2019. febr. 4. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Két hét alatt fél centit? :D

Igen, valamelyest genetika, de ilyen akkor sincs. :D

Kb a Szűz Mária-sztori volt ennyire hihető.

2019. febr. 4. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne hidd el. A tényeken nem változtat 🤷‍♀️
2019. febr. 8. 23:48
 7/7 anonim válasza:
Én sajnos rágom, és egyszer volt higy egy rétegdarabot lerágtam a körmömről, aztán nekem két nap alatt visszanőtt az a félköröm darab, tehát tényleg genetika ezek szerint.
2020. jan. 4. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!