Szerintetek mennyire szép ez a modell? 10/?
Szerintem teljesen átlagos. Nem csúnya csak nincsen benne a semmi különleges, számomra tök érdektelen. Még az öltözködése is teljesen hétköznapi és nekem egy kicsit unalmas
Pesten naponta kb 100 ilyen lányt látok.
Talán egy másik sminkkel szebb lenne (túl sötét a szemöldöke és nagyon szögletes az orr felöli széle, egy világosabb barna színű szerintem jobban állna neki. Pluszban eléggé mélyenülő kicsi szemei vannak. És ezt a sminkkel a fekete szemceruzával méginkább összenyomja. Ilyen esetben szerintem nem kénne az alsó vízvonalat kihúzni sötét színnel)
Pontozni meg nem fogok mert szerintem felesleges. Nem túl sok mindent mond el egy pont.
Olyan átlagos ez a lány. Szép testalkata van de az arca eléggé olyan semmilyen számomra. De egy különlegesebb öltözködés vagy másabb smink sokat tudna rajta dobni.
Biztosan nem modell, egy mezei lány fotós által készített képekkel. Arcra átlagos, nem különösebben szép, de nem is csúnya. Meg kell tanulnia, milyen arcot vágjon fotózás közben, hogy jól nézzen ki, mert ez a szájtartás nem előnyös. A felsőteste mutatós, karcsú de nagy mellei vannak, az alsótestén dolgoznia kellene.
Mindent összevetve ahhoz képest, hogy egy húszas évei közepén járó lány lehet, szerintem csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!