Mit gondoltok erről a modell lányról? Szerintem nagyon szép én egy 8 ast simán adnék neki, ti?
2018. nov. 30. 20:33
1/13 anonim válasza:
Ez alapján a kép alapján egyetértek. (A képekkel nehéz, azt hiszem, pont ezt a lányt láttam sok képen nemrég és eléggé más tudott lenni.)
2/13 anonim válasza:
Megint te vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
A véleményem ugyan az!
Ha a 10 a legjobb...
A szája 10.
Az egész...10/5.
Tipikus hétvégi, bulizós, 1 patront megér, tucatlányka. Semmi extra.
3/13 anonim válasza:
Ő lett Magyarország szépe, Koroknyai Viki, így persze, szép. De megfelelő megmunkálással mindenkit el lehet adni. :)
5/13 anonim válasza:
Na basszus, nem is ide akartam ezt a választ
7/13 anonim válasza:
Átlagos, semmi extra nincs benne. 5
De kinek mi, ízlések és pofonok.
8/13 anonim válasza:
Nem szép, de nem is csúnya, átlagos tömeglány. A saját korosztályában a legtöbb nő hasonló kategória.
9/13 anonim válasza:
Na nem csodálom, hogy sok nőnek van önértékelési zavara, ha ez a modell is csak átlagos tömeglány. Amúgy aki ezt írja, az nem tudom, mihez viszonyít. Nagyvárosban lakom, de nem ilyenek jönnek szembe velem tömegével, még a tinilányok közül sem.
Egy 10/8 legalább.
10/13 anonim válasza:
Előző, szerintem álagos alatta azt értették, hogy olyan üres, buta feje van. Szép amúgy nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!