Mi az a goth? Ha rockot hallgatok és sportos-rockosan öltözök lehetek?
Figyelt kérdés
nagyon sokszor hallom h azt mondják h goth!de mi az??ne nézzetek hülyének mert nem tom,de én németet tanulok:\\\'(
nekem is írtak ilyet msn-enen h goth vok...
2008. nov. 8. 14:34
1/12 anonim válasza:
Nézz körül neten,a képek és az együttesek között,így azért nehéz elmagyarázni. A gothok nem öltöznek sportosan,inkább fekete,és haláli.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi.
2008. nov. 8. 14:43
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2008. nov. 8. 18:07
5/12 anonim válasza:
A gothok azok nem sportosan öltözködnek, hanem sokkal inkább nőiesen.Sok sok fekete ruhát hordanak, na meg a bordót(a kettő összekombinálva a legjobb,sötétbordó alapon csipkés fekete).Ha már itt tartunk csipkés felsők, fűzők, fekete szoknya,hosszú kesztyű,nyakban kereszt, na meg az elmaradhatatlan bakancs.
6/12 anonim válasza:
a goth 1 stilus írányzat:) google...:P
7/12 anonim válasza:
Utolsó elötti válaszoló vagyok és még annyit tennék hozzá, hogy a gothok inkább (goth,-dark) metált hallgatnak, mint rockot.Ajánlom neked, hogy hallgas meg egy jó kis Nightwish számot mondjuk "End of all hope" én imáádom. http://www.youtube.com/watch?v=p6xaIPszwpo
8/12 anonim válasza:
A goth egy - azt hiszem,javítsatok ki ha rosszat írok - '80as években kialakult stílus. "A divat nem divatos többé" ez volt a jelszavuk. A korai goth nagyon hasonlított a punkhoz,a láncok,szegecsek,hálók,csipkék stb. jelen voltak. Mára ez már átalakult egyfajta "romantikus gótikává" mikor már a csipkék fodrok keszkenőcskék jellemzik. www.mgclub.hu itt sokkal több infót találsz,egyébként meg személyes tanácsom hogy ne 'akarj' goth lenni,mert ha erőlteted akkor csak erőltetett lesz a stílusod. tapasztalat,velem is ez volt pár évvel ezelőtt,aztán most már szépen lassan kialakult :)
10/12 anonim válasza:
Ha csak ezért akarsz goth vagy dark lenni ilyesmi mert rockot hallgatsz és sportosan öltözöl,akkor ez a legőröltebb ötlet a világon!
Először is attól még h rockot hallgatsz vagy darkot attól még senki nem lesz goth, aztán a gothok nőiesen öltözködnek.
A gothságnak is van egy háttere ami nélkül vki soha nem lesz goth. Ez az érzés belülről jön és ha felmész netre olvasni róla ...hát a lényeg h a net nem a legjobban írja le.
Onnan tom h én victorian goth vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!