Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bedagadt a helix fulbevalom 1...

Bedagadt a helix fulbevalom 1 hetes kb es felek hogy ki kell venni mert nagyon befuzzadt Es nemtudom hogy mitol Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahol csinálták ott nem mondták el hogy hogy kezeld?

Előfordul hogy begyullad .

Én a piercingjeimet Octenisepttel fertőtlenítettem minden nap, amíg meg nem gyógyult. Én kaptam egy kis tubus Kezelő gélt, amivel be kellett kenegetnem minden nap.

Ha nem kaptál akkor tetrán kenőccsel kenegesd.

2019. jan. 28. 15:12
 2/3 A kérdező kommentje:

De kaptam és minden nap be is kentem vele.

Nekem az a gyanúm,hogy azért gyulladt be mert ráfeküdtem és azon aludtam.

Sajnos még mindig be van gyulladva,és nem múlt el.

Aztmondták a szüleim,hogyha hét végéig nem megy le a gyulladás,akkor ki kell venni a fülbevalót.

De én nem szeretném,mert nagyon szeretem és még csak 1 hetes és félek hogy beforr.

Vagy szerintetek nem forr be ha kivesszük?

2019. jan. 29. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogynem forr be. Miért kéne kivenni? Egy hetes porcba szúrt piercingnél mit vártak?
2019. jan. 31. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!