Bedagadt a helix fulbevalom 1 hetes kb es felek hogy ki kell venni mert nagyon befuzzadt Es nemtudom hogy mitol Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 14:37
1/3 anonim válasza:
Ahol csinálták ott nem mondták el hogy hogy kezeld?
Előfordul hogy begyullad .
Én a piercingjeimet Octenisepttel fertőtlenítettem minden nap, amíg meg nem gyógyult. Én kaptam egy kis tubus Kezelő gélt, amivel be kellett kenegetnem minden nap.
Ha nem kaptál akkor tetrán kenőccsel kenegesd.
2/3 A kérdező kommentje:
De kaptam és minden nap be is kentem vele.
Nekem az a gyanúm,hogy azért gyulladt be mert ráfeküdtem és azon aludtam.
Sajnos még mindig be van gyulladva,és nem múlt el.
Aztmondták a szüleim,hogyha hét végéig nem megy le a gyulladás,akkor ki kell venni a fülbevalót.
De én nem szeretném,mert nagyon szeretem és még csak 1 hetes és félek hogy beforr.
Vagy szerintetek nem forr be ha kivesszük?
2019. jan. 29. 15:00
3/3 anonim válasza:
Dehogynem forr be. Miért kéne kivenni? Egy hetes porcba szúrt piercingnél mit vártak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!