Helix piercinget szeretnék szúratni. Melyik szalont részesítitek előnyben Budapesten?
Nagyon maximalista vagyok, rettegek attól, hogy rossz helyre szúrják, tehát nagyon fontos, hogy a szalonban precízen dolgozzanak, illetve higiénikusan.
Ha más tapasztalatod nincs, azt is leírhatod hova NE menjek, az is sok segítség, előre is köszönöm!:)
Tudom ajánlani az InkMan Tattoo-ban Kardos Dávidot, tényleg azt kapod amit szeretnél.:)
A Westendet kerüld, mint nekem, mint ismerősi körben csak rossz tapasztalataink vannak.
Westendet tényleg kerüld. Ezt bővíteném azzal, hogy a pláza üzleteket kerüld.
Előnyben? Hát, sok jó szalon van, és sok jó testékszerező. Kedvenceim között első helyen Komáromi Gerit említeném, ő a Swastikában dolgozik az Urániánál. Másodikak Skriba Mártit dobnám be, ő Újpesten az Invictusban tevékenykedik. De rajtuk kívül is nagyon sok a profi.
Köszi, hogy válaszoltatok!
Valószínűleg a Magic tattoot választom, ha addig nem hallok róla rosszat.
Válaszok jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!