Hogyan lehetne felvenni a kapcsolatot Cristiano Ronaldoval? Facebookon nem lehet neki üzit írni. NAGYON FONTOS! E-mail cím, esetleg tel. Szám? De gondolom az titkosított.
Légyszi válaszoljatok!
Én teljesen belezúgtam... :DD
Szerinted majd egész nap a gép előtt ül és nézegeti a leveleit?? :D Inkább hawaiin sütteti magát egy rakás modell társaságában! Több ezer lány szeretné vele felvenni a kapcsolatot de ez szinte teljesen lehetetlen...esetleg akkor ha egy híres,gazdag gyönyörű modell vagy több esélyed lenne :D
Inkább próbálj magyar sztárt,ők valamivel elérhetőbbek..őőő...SP??? XD
Énis nagyon szeretem Ronaldot és énis felvenném vele a kapcsolatot szivesen. Az egyik magyar honlapon fentvan a cím ahová lehet küldeni neki a leveleket vagy autógramm kérő levelet. [link] talán ezen az oldalon láttam de most nem találom de kersd meg vhol ittvan
és próbálj meg neki egy feltűnő levelet írni!!Mellékelhetsz képet is akár. A levél külseje is legyen olyan amilyen szerinted felkeltené a figyelmét mert különben nemhiszem, hogy elolvasná.
Ti komolyan azt hiszitek hogy Ronaldo elolvassa a leveleket??? Biztos nincs neki erre ideje hogy több 100ezer levelet elolvasson,gondoljatok már bele mennyi csaj irogathat neki.Én is elfogadnám Ronaldot,nagyon is ,de ez van,én legalább a földön élek!!! De amúgy ha jobban körülnéznél rengeteg Ronaldóhoz hasonló pasik mászkálnak az utcán,csak hát ugye ők nem híresek,gazdagok,sztárok és nem veszed őket észre!!!
De ha esetleg mégis írnál,ne magyarul XD
Esetleg próbáld meg itt valahol: [link]
de amúgy tényleg kicsi az esélyed...
És azt honnan tudod, hogy nem vagyok gyönyörű?
És azt, hogy nem modellkedem??
Igaz csak nagyon amatőr szinten, felkéréseim voltak és én idióta nem vállaltam egyet sem! :((
De majd rágyúrok a témára!
Na?? Küldjek képet magamról?? :p
Köszi szépen annak, aki normális választ írt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!