Hogyan lehetne felvenni a kapcsolatot Cristiano Ronaldoval? Facebookon nem lehet neki üzit írni. NAGYON FONTOS! E-mail cím, esetleg tel. Szám? De gondolom az titkosított.
Légyszi válaszoljatok!
Én teljesen belezúgtam... :DD
naneeeeeee
Kb 100 sokkal helyesebb pasi van a vb-n.Ha már ezt nézzük..Ronaldo egy nagyképű majom...Amúgy meg sehogy nem veheted fel a kapcsolatot vele..Biztos otthon ül és várja a rajongók emailjeit,telefonjait.
21/L
persze, valakinek ez jön be, én is aranyosnak tartok egy csomó menő celebet, de ez van.
inkább ott kutatok, ahol elérhető pasik vannak :D
De komolyan na :p
Gondolom ő is leül a gép elé néha...
Facebookon neki nem lehet üzit küldeni?
Sehol nem találom azt a funkciót.
NEM LEHET FELVENNI VELE A KAPCSOLATOT. Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a gép előtt üljön. Rajongókat meg fogad eleget élőben, ha akar.
De ha mégis találnál egy e-mail címet, vagy hasonlót, a rajongói leveleket enm olvassa el személyesen. Az üzeneted nem érné el.
És nem, ha küldesz egy meztelen képed magadról, akkor sem. Sokan csinálják ezt is, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!