Nyelvpiercing? Vélemények róla?
nekem se nagyon jön be.
nem elrettenteni akarlak vele,de én hallottam ,egyik ismerősöm mondta,hogy egy csajnak csináltak nyelv pc-t és utána semmi ízt nem érzett,úgy elbaszták vele:S
nekem is van,és imádom :D
nem béna pc-snél kell csináltatni.
csekkold le,hogy milyen munkái voltak,és nem lesz semmi baj.
00:06
ha normális helyen csináltatod(ahol pl mindig új tűt használnak, minden fertőtlenítve van, szabályosan dolgoznak, papítjuk van róla, stb) akkor ilyen problémák fel sem merülhetnek. Amúgy nem fog gájni. A második legfájdalomentesebb pc véleményem szerint. Bár ha lefújják lidokainnal(remélem ez az az anyag, így este nemtom) ami elérzésteleníti és nem fog fájni, de érezni fogod.
ha debreceni vagy, tudok egy jó helyet. igaz, én nem nyelvpc-t csináltattam nála de tényleg profi a srác.
egyébként meg, ha akarod, vágj bele!
Nem fog fájni,csak kellemetlen lesz az első 2 nap.És rendes piercingesnél csináltasd.Nekem már 7éve megvan,semmi gond nincs vele.
22L
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.. amint láttam oszlik a vélemény van akinek jobban fáj van akinek kevésbé.. bár gondolom ez az emberi tűrőképesség ..fájdalom küszöb oka ..
azért még kíváncsi lennék több véleményre is:)
én eléggé jól bírom a fájdalmat nem nyavajgok meg semmi inekcióktól sem félek ..
nekem nem fújták le lidokainnal és semmivel se mert azt mondta piercinges h felesleges és igen nagyon nagyon fájdalmas volt.
de ha elötte lelidokainozzák akkor nem lesz gond.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!