Fúk, nektek bejön a paltina szőke haj és a szolizott bőr?
Nem és nem.
A képen a bőr színe borzalmas!
Ez a nő szinte narancssárga. Engem egy kicsit taszít. Mondjuk én a másik véglet vagyok. Éni s "vámpír" vagyok csak nekem vörös a hajam.
De izlések is pofonok. Biztos van az a réteg ahol az ennyire piritott bőr és a platina szőke haj menő, és biztos lesznek olyan emberek akiknek így is befogsz jönni.
Bár szerintem nagyon pics-ás de a te döntésed. Mindenki szuverén joga az, hogy mit csinál a hajával meg a bőrével. De ha engem kérdezel szerintem nem egészséges az ennyire túlzásba vitt szoli. Hamarabb is fog töle öregedni a bőröd. Meg nagyobb a kockázata a bőrráknak
Bár én lány vagyok, és nem rosszindulatból írom, de ha ilyen árnyalatú a bőröd, szerintem is túlzás.
Túl sötét, nagyon elüt ennek a hölgynek a hajszínétől és rúzsától, túl narancssárga.
Nekem nem tetszik eleve a szoli barna, az olyan mű. És nagyon látszik, ki az aki mesterségesen, ki az aki természetes fényben barnult.
Szerintem a természetes barnaság szebb, de az a legszebb, ha valaki eleve barna és nem a Naptól vagy szolitól.
Te tudod, de szerintem elég közönséges a répa színűre grillezett bőr, főleg hidrogénszőke hajjal.
De biztos vannak pasik, akiknek ez bejön, én nem szólok bele.
De ha ennyire barna akarsz lenni, inkább használj barnítókrémet, sokkal biztonságosabb.
Hisz meddig szép a szolizott bőr? Huszonéves korban, pár évig. Aztán jönnek a pigment foltok, szeplők, Nap foltok, máj foltok, ráncok, bőr szárazság.
Nemcsak én mondom, a bőrgyógyászok egyöntetű véleménye az, hogy a Nap de különösen a szolárium felgyorsítja a bőr öregedést (saját szememmel is láttam). Ezen kívül növeli a bőrrák kockázatát (ismertem olyat akinek a szolitől bőrrákja lett).
Elősegíti a bőr DNS károsodását is, ha jót akarsz magadnak inkább ne járj szoliba. (Ha nekem nem hiszel, nézz utána).
Nem is értem egyébként, mi ez a barna bőr mánia, miért akar szinte mindenki sült csirkének kinézni, még hófehér bőrűek is miért akarnak négerre szolizottak lenni.
A szép bőr ott kezdődik, hogy nincs semmi bőrhiba. Se pattanás, se bőrpír, se hegek, se foltok. Hanem szép, egyenletes, ragyogó, egészséges fényű, és persze selymes és puha, sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!